Site değerlendirme alanında konu açtım sitem güzl diyemi baktım 3 kişi cavp yazmış onlara teşekkür ediyorum başka bi siteye bakıyorum dün 10 kişi cvapladıydı bu gün 20 olmuş neden hep güzell sitelere bakılıyo da yeni açılanlara bakılmıyo herkez sanıyoki amannn bu siteye girmiyim ezo bi sitedir tasarımı icebluedi,r die her yeni açılan site öle olmuyıo bende dün açtım sitemi girin bakim nasıl !
Merhaba,
Forumda böyle bir konu açamazsınız.
Burada yeni açılan siteler hemen ilgi görmez.
Sitenizi geliştirerek ilgi görmesini sağlarsanız açtığınız başlıklara da diğer sitelere olduğu gibi 10-20 yorum vs. gelir. ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.