Arkadaşlar Yetkin fORUMDAN sIKILDIM Onu Bir Tr.gg SiteSİ ile tAKAS Etmek İStıyorum Googlede Falan Çıkıyor
trmetin2.ace.st
Googlede Baya Şekilde Çıkıor
msela
mt2 adları
mt2 forum
trmetin2
trmetin2 forum
we Dahaa Çıkıyor İşte Günde 5 10 Üye Geliıyor Siz Reklam Faln Yaparsınız Sitede 404 Üye War Daha Da Geliyor İİ içerikli bir tr.gg Sitesi İle Takas EtmEk İstiyorm İsteyebnler Özelden Msj aTsın
Arkadaşlar Yetkin fORUMDAN sIKILDIM Onu Bir Tr.gg SiteSİ ile tAKAS Etmek İStıyorum Googlede Falan Çıkıyor
trmetin2.ace.st
Googlede Baya Şekilde Çıkıor
msela
mt2 adları
mt2 forum
trmetin2
trmetin2 forum
we Dahaa Çıkıyor İşte Günde 5 10 Üye Geliıyor Siz Reklam Faln Yaparsınız Sitede 404 Üye War Daha Da Geliyor İİ içerikli bir tr.gg Sitesi İle Takas EtmEk İstiyorm İsteyebnler Özelden Msj aTsın
tr.gg dışı site adresi veya reklamı yapmak yasaktır..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.