Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.09.2010, 10:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Tesla Roadster İstanbul'a geliyor

Dünyanın en hızlı elektrikli arabalarından Tesla Roadster, İstanbul’a doğru yol alıyor.

16 Eylül’de Essen’den yola çıkan iki adet Tesla Roadster, biri Türk biri Alman iki üniversite öğrencisi tarafından İstanbul’a doğru yol alıyor. RWE Holding’in Essen’deki merkezi tarafından hazırlanan “Temiz Çevre ve Temiz Gelecek” adlı proje kapsamında, dünyanın en hızlı elektrikli arabalarından biri olan iki adet Tesla Roadster, Jale Mercan ve Alexander Wynands isimli üniversite öğrencileri tarafından kullanılıyor.

İstanbul 2010 ve Essen 2010 logoları ile giydirilen araçlar 13 gün sürecek yol macerasında 17 Avrupa ülkesine uğrayacak. “Temiz Çevre ve Temiz Gelecek” için Almanya’dan yola çıkan elektrikli arabaların yolculuğu, 28 Eylül Salı günü İstanbul’da sona erecek. Üniversite öğrencilerinin iki Avrupa Kültür Başkenti’ni birleştiren bu zorlu yolculuğu Almanya’nın Kabel 1 TV kanalı tarafından takip ediliyor. Jale Mercan ve Alexander Wynands yol boyunca yaşadıklarını, elektrikli arabalara bir geceliğine ev sahipliği yapacak olan Sanat Limanı’nda düzenlenecek kokteylde anlatacaklar.



2010 yılının iki Avrupa Kültür Başkenti’nin enerjilerini birleştiren en hızlı elektrikli araçlarından biri olan Tesla Roadster’in yol hikayesini www.temizgelecek.com adresi üzerinden takip edebilirsiniz. Siteye üye olarak dünyanın en hızlı elektrikli aracında test sürüşü yapma şansı bulabilirsiniz.


Arrow Kaynak: http://cnetturkiye.com
______________

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj25.09.2010, 10:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şekil Bişey
______________


" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. "
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu