arkadaşlar bana facebooktaki sohbet kutusu gibi bir kutu lazım yapan varsa yardım
Dostum bu siteye eklenen araç çubuklarında mevcut oluyo. Kendine bir araç çubuğu edin siten için ve sitene ekle Kolay gelsin.
(Çünkü bunu yapan birisi muhakkak vardır ama senin bunu sitene eklemen için veritabanına ihtiyacın olacak bu da BS de mümkün değil o yüzden bir araç çubuğu ekle sitene...) ______________
arkadaşın bu siteye giriyon kayıt olunyon ordan sohbet kutuları ,myspace ve facebook fan begenleri ekliyon , sitende kaç kşi var siteni kaç kişi beğen miş hepsini görebiliyon http://cdn.wibiya.com/
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.