ya sitem için kod yazıyorum kod yeri neden hemen doluyo kodun yarısı yazılmıyo hatalı oluyo yardım edin tasarım gelişmiş ayarlar ordaki bi kutucuğa kod yazdığımda çok az bi kodu yazıyo kutucuk doluyo lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn yardımmmmmm
En son kurucaykoyudernegi tarafından 07.11.2010 13:42:20 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
ya sitem için kod yazıyorum kod yeri neden hemen doluyo kodun yarısı yazılmıyo hatalı oluyo yardım edin tasarım gelişmiş ayarlar ordaki bi kutucuğa kod yazdığımda çok az bi kodu yazıyo kutucuk doluyo lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn yardımmmmmm
Google Chrome Kullanmayınız , Firefox tan açarsanız çerezleri falan temizleyiniz .. veya İE ile deneyin sorun sizde
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.