yaw bu sitenin kendi saati var onu bi türli silemiyorum ana sayfaya köşk kurdu çıkmıyo.nasıl kaldırabilirim yardımcı olurmusunuz? formda aradım bulamadım gözden kaçtı galiba (css kod kullanıorum ).. yardm eden edemeyen etmek istemeyen herkeşeee tsk ederimm..
Tasarım ayarları 1. ekstra kutunun içeriği (sağ): ordan basit metini seçersen kalkar arayada isteğin yazı veya kodu yazarsan saatin gözuktüğü kısımda görebilirsin ______________ Bedava sitem ortak çalışıcak takım arkadaşları arıyorum.
Tasarım ayarları 1. ekstra kutunun içeriği (sağ): ordan basit metini seçersen kalkar arayada isteğin yazı veya kodu yazarsan saatin gözuktüğü kısımda görebilirsin
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.