Arkadaşlar sizlerle birşey paylasmak istiyorum.Uzun zamandır msnde görüşüp konustugum bir arkadaşım var ( kız ) kızla tanıstıktan 1-2 ay sonra , garip bir şekilde ben ne dinlersem ya o bi şarkı oncesinde o şarkıyı dinlemiş oluyor yada aynı anda aynı sarkıyı dinlemiş oluyoruz,gün içinde ne yaparsam hemen hemen ona yakın olaylar geçiyor,düşünceler %99 u aynı , ben yazdıgım zaman aynı anda aynı yazıyı yazıyor,arada şakadanda olsa aramızda şakalar yapıyoruz ama ertesi gün ona benzer şeyler oluyor , bunu nerden araştırabilirim ben yardımcı olabilirmisiniz?
Mesela buna nasıl bu kadar kesin gözüyle bakıp konuşabiliyorsun ki ???
Kızla aynı evdemi yaşıyorsun
Şöyle izah edeyim...
Kız seni etkilemek için konuşurken ne yapıyorsun dediğinde ben müzik dinliyorum diyorsun oda aynını söylüyor ben bugün şunu yaptım diyorsun oda doğru ya da yalan da olsa aynı şeyleri söylüyor olabilir
Bunu seni etkilemek için yapıyor olabilir....
Bahsettiğim şey üzerinde kesin çözüme varmalısın yoksa
bir insanın aynı gün aynı şeyleri yapması normal ama tanıdğı ve iletişimde olduğu kişide onunla yaptığı şeyleri aynı saat aynı zamanda yapıyor olması anormal... ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @Sıkça Sorulan SorularGoogleye Kayıt Resimli Anlatım PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
bence sen öle seyler olmasını istedikin için oldukunu sanıyorsun tamamen bilinç altı bir olay nasıl anlatsam ki rüya görmek gibi bir sey dejavu gibi ben mesela çok kızla çıktım hiç birinde mutluluku bulamıyorum hepsinden ayrılıyorum nedeni ney beni ayıran ney kader mi bende mi şuç var yoksa kızlarda mi hiç anlamış değilim ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.