arkadaşlar ben css tasaırm çiziceğim denemeler yapıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama kaç x kaç sayfalarda çizilir ortalaması nedir söylermisiniz? ______________ merhaba http://bsmaker.tr.gg/ sitemi satıyorum vodafone 10 tl tüm hakları devrendir devredildikten sonra devir alan şifreyi değişecektir almak istermisiniz bana ulaşın pm atın
herkes bir boyut söyler ama şu an en fazla kullanılan bilgisayarboyutu nedir sence bence kendi bilgisayarında hangi boyutlar baktığında hoşuna gidiyorsa o boyutlarda çiz hatta boyutları pikselle değil yüzdelerle çalışırsan daha da iyi olur
Klasik bir web tasarım boyutu 1024x768'dir.. Bu boyut bazı bilgisayarlarda hatalı gözükebilir [ hatalı derken 1280x1024 ekran kullananlarda nasıl gözüküyorsa bazı bilgisayarlarda ( 1024x768 boyutundaki ) büyük gözükebilir... Tek nedeni budur... ]
Ben 1024x768 boyutunu öneririm fakat sen istersen 900x??? [ istediğin sayı ] yaparak tasarımlarını çiz.. Böylece normal gözükür... ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.