Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.04.2011, 18:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Menzil Sofilerine Duyuru

BEDAVA-SİTEM.COM dan website acan menzil sofileri yaptıgınız bir yanlıs var oda gavs k.s hazretleri resim ve videolarını yayınlanmasını istemiyor gerek sevgiden gerekse menfaat için bu resimleri koyan kardeslerimizden ricamız sudur ki itaatsizlik etmeyip inşallah resimleri kaldıralım allah razı olsun. kampanyamıza destek verelim inşallah http://www.facebook.com/event.php?eid=162447767150315
Bedava-sitem.com yöneticilerinden de allah razı olsun umarım yazımızı kaldıramz ve hayrımıza dokunmaz inşallah.
@Fatih Hüner

______________

Mesaj25.04.2011, 20:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Saygıdeğer menzililahileri gavs hazretleri resimlerin yayınlanmasını niçin istemiyor.Günah olduğundan mı yoksa başka bir sebebi mi var?
______________
Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.

M.Aslan
Mesaj25.04.2011, 20:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

bakınız en büyük sebeblerden biri müşrikelrin sanal ortamda cok olması zira bu sahıslar mubaregin resmini alıp oynama yapmaları dalga gecmeleri ve küfür etmelerine sahit olduk bunu yapan da o resimelri sayfalarda ve sitelerde paylasan büyük vebal altındadır.ikincisi yüreği ile sofi olan zaten onu rabıtayla görür görmek isteyen de menzile gider görür peygamber efendimşz s.a.v resimmi varmıdır hayır niye cünkü olsa idi bugun hazreti ali r.a ait olmayan bir resim bile putlastırılırken sanmayız ki efendimiz s.a.v resmide putlastırılsın kimi cahillerce gavsımızda bir cok seyin önüne gecmek icin ikazda bulunmus yapılmasını hosgörmemiş yapanlar daha dogrusu olmaması gerektiğini bildikelri halde yayınlayanların sebebi ikidir biri menfaat yani cok ziyaretci cekmek ikinicisi cahillik rabbim cümlemizi affetsin.
______________

Mesaj25.04.2011, 20:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Haklısınız teşekkürler.Uygulamanızı facebook hesabımda paylaştım.İyi geceler.
______________
Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.

M.Aslan
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu