Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.05.2011, 12:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitenizin Ziyaretçi Sayısını Arttırın ! ÜCRETSİZ !

Merhaba arkadaşlar;

Çok güzel bir sistemden bahsedicem sizlere. Oturduğunuz yerden sitenize ziyaretçi çekebildiğiniz, hatta sizin sayenizde o siteye üye olanların hareketlerinden de ziyaretçi kazanabildiğiniz, Hitinizin devamlı arttığı mükemmel bir sistem.

Arrow Kısa bir örnek olay;

Sitenizde reklamimizi yaptiniz ve sitemize 10 üye kazandirdigimizi varsayalim. Bize kazandindirdiginiz her üye icin 50 kontür yani toplam 500 kontür kazanacaksiniz. Biliyorsunuzki her kontür bir tekil hit demektir. Üyeleriniz sabit olarak calismaktamakta ve günlük 1000 kontür kazanmaktadir. Bu durum size %25'ten günlük 2500 kontür kazandiracaktiır. Yani siz hic calismasanizda günlük 2500 hitiniz garantidir. Daha bitmedi. Diyelimki her üyeniz daha fazla kazanmak istedi ve 10'ar tane üye buldu. Bu üyelerinde günlük 1000'er Kontür kazandigini düsünürsek. Size üyenizin üyesinden gelen kontürleri söyle hesaplayabiliriz. 10 üyeniz var onlarında 10'ar üyesi var sizin üyeleriniz

1.grupta izlenir, üyelerinizin üyeleri ise 2. gruptur. Toplamda;

Arrow 1. 500 Kontür üyelikten kazandiniz.

Arrow 2. 1.grup üyeleriniz size günlük 2500 kontür kazandirdi.

Arrow 3. 2.grup üyeleriniz size (100x1000x%1.25) 1250 kontür kazandirdi.

Yani siz hic calismadiginizda bile günlük 3750 tekil hittiniz garanti olmaktadir. Bunlari daha fazla arttirmak sizin elinizde. !!

Arrow Arkadaşlar 7 farklı sitem var 7 sinde de bu sistemi kullanıyorum. Venezuella 'dan tutun Senegal 'le kadar birçok farklı ülkeden ziyaretçilerim var.



HİÇBİR DEZAVANTAJI YOK !

Tamamen Arrow ÜCRETSİZ !

Üstelik BANNER Ekleme zorunluluğunuz da YOK ! Yani o bu sistemdeki sitelerin bannerlarını sitenize koymanızda bir zorunluluk yok. Gördüğünüz gibi benim bu tanıtıcı sayfadan başka hiçbiryerde o sitenin reklamı banneri vs yok.

Tamamen Arrow ÜCRETSİZ bir sistem arkadaşlar. İnanın hiçbirşey kaybetmeyeceksiniz..

İlgili linki veriyorum arkadaşlar;

Arrow http://hknclk.tr.gg/sitenizin_ziyaretci_sayisini_arttirin.htm

Bu adresten daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hepinize iyi çalışmalar bol hitli günler...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu