Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.06.2011, 19:15 (UTC)    
Mesaj konusu: Türkiye'nin Futbol Teknik Direktörlük Oyunu(ONLİNE)

www.futbolteknikdirektoru.tr.gg

SIKILMADAN OKUYUN LÜTFEN
Oyununu hala duymayan var mı? www.futbolteknikdirektoru.tr.gg adresine girip üye olun..
Sizlere kısaca bu oyundan bahsedeyim:
Oyunun yaklaşık 10 üyesi var. Üye olunca bekleme durumuna göre 1-2 Gün içerisinde siz takım veriyorlar. Takımınızın ismini siz belirliyorsunuz. Size verdiği futbolcular tamamen uydurma zaten herkese aynı futbolcuları Veremeyiz.Snuçta farklı takımlarla oynayacaksınız.Mesela size bir kaç futbolcu ismi vereyim: Doğuş Ayaz,Cin Ali Bordak, Feyyaz Delice vs vs.
Her futbolcunun belli özellikleri var. Ayrıca bu özelliklere göre de hava durmuna bağlı olarak futbolcunun maç anındaki performansı değişiyor.
Özellikler: Hızlı, Güçlü,Teknik, Kafa,Kestirmez.
Mesela hızlı oyuncular bulutlu havalardaile güçlü oyuncular yagıslı havalarda,teknik oyuncular da güneşli havalarda cok iyi parformans gösterir. Kestirilemez özelliğe sahip oyuncuları defans hariç her yerde kullanabilirzsiniz.

Maç nasıl oynanır:
Maçlar her pazar,cumartesi,cuma (türkiye için) saat 16:00da başlar ve gerçek maç gibi 90dk sürer.Zaten üye olursanız her şeyi yavaş yavaş görürsünüz. Maç anında takıma müdahale edemiyorsunuz Ama taktiklerinizi maçın başlama saatinden en geç 15dk önce vermeniz lazım.
Antrenmanlar her hafta perşembe günü saat 17:30 gibi takıma etki ediyor. Unutmayın hergün farklı antrenman (golcülü,kanat,kondisyon vs.) yaptırmanız bişeyi değiştirmez. perşembe günü güncellemeden hmen önce hangi antrenman türünü sectiyseniz futbolcuların o özelliği gelişiyor.
Transferler:
Beğenmediğiniz oyuncuları satışa cıkarabilir ya da başka takımların satısa cıkardıgı oyuncuları alabilirisiniz. Bu alış veriş acık arttırma usulü oluyor. Acık arttrma 1 gün sürüyor. Diyelim ki son dakika da futbolcuya teklif yaptınız.Merak Etmeyin Verdiğiniz Para Kaybolmuyor.

Sürekli baglım kalmanıza da gerk yok. haftada 2 kez girip taktik vs. verip cıksanız da olur.Sonucta siz sitede olmasanız da maç oynanıyor.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu