Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.07.2011, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Medyum Bizi Kötü Ruhlardan Kurtarabilirmi?

Site Adresi:blog.medyumburak.com

Kuruluşu:2010

İçerik:Medyumluk

Tanıtımı:


Medyumlar günümüzde ruhlar alemiyle ciddi ilişkiler kurabilen yetenekli insanlardır. Medyumluk bir yetenek olduğu için bunu iyiliğe de kullananlar olabilir kötülüğede. Yapılan kötülük sadece yapılmak isteneni değil aslında medyumuda etkilediği için pek kötü medyum göremezsiniz.
Başınızda kötü bir dert olabilir. Sevmediğiniz birinin istemeden canını yakmış olabilirsiniz veya herhangi bir ruhla farkında olmadan bir etileşiminiz olmuş olabilir. Böyle bir durumun hissedilmesi kolay değildir. Bunu hissedebilmek ancak çok bunalıma girdiğiniz zaman olur. Yani sürekli canınız sıkkındır ve her zaman yanınızda biri varmış gibi hissedersiniz vs. Birçok psikolojik yardım alırsınız hastaneye gidersiniz ama içinizdeki sıkıntıyı geçiremeyebilirsiniz. İşte bu noktada medyumlar devreye giriyorlar. Medyumlar bizim göremediğimiz ve duyamadığımız ruhsal enerjileri görebiliyorlar. Bu sayede gördükleri negatif enerjiyide yok edebiliyorlar. Bunu yapabilmeleri için medyumlar bir kişi veya madde üzerinde transa geçiyorlar. Bu sayede gördükleri kötü enerjiyi etraftan aldığı pozitif enerjiye kendi enerjisini katarak yok edebiliyorlar. Yani istenmeyen bir ruhu bu sayede sakin bir şekilde uzaklaştırabiliyorlar.
Medyumlar insanlara yardım edebildiği gibi onlarada zarar verebilirler. O yüzden medyumlarla iletişiminizde daha özenli davranın.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu