Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj14.08.2011, 07:44 (UTC)    
Mesaj konusu: 3Dli Oyunlar Tanıtım Platformu

Site Adresi: 3dlioyunlar.net
Kuruluşu: Ağustos 2011
İçerik:  oyun tanıtımları

Tanıtımı:
Okulların tatil olmasıyla evinde boş vakitlerini oyun oynayarak geçiren çocuklar genelde internette flaş oyunlar veya çeşitli üye oldukları online oyun sitelerinde oyun oynamayı tercih ediyorlar. Tabii ki bütün oynanan oyunların hepsi ücretsiz değil.

Ücretiz olup oynanan oyunlar genelde flaş oyun sitelerinde bulunuyor. Bunlar büyük firmaların yapmış olduğu ve ücretiz olarak dağıtılan oyunlar telif hakları kendilerine ait oluyor. Diğer siteler ise izinsiz bu oyunları yayınlayabiliyor çünkü zaten oyunların içerisinde oyunu hazırlayan firmanın reklamı bulunuyor. Ücretli oyunlar ise genelde online oyunlar sitelerinde bulunur buradaki amaç oyunda ilerlerken bıçak, silah, kaykay, araba vb. oyundaki araçları almanız ve bunları alırken de para ödemenizdir, bu tip sitelerin kuruluş amacının bir çoğu aynıdır, bu objeleri size satarak para kazanmak.

Birbirinden güzel oyun tanıtımları 3d oyunlar   sitesinde yer alıyor; araba oyunu, oyunlar1, silah oyunları,  dövüş oyunları,  tır oyunları, modifiye oyunları, macera oyunları, [url=http://www.fishvilleoyunu.com/ ]fishville oyunu[/url] gibi farklı kategorileri olan sitede ortalama her gün yeni bir oyun tanıtılıyor.

Sitenin amacı çeşitli flaş oyun sitelerindeki oyunların tanıtımlarını yapmak, siteye eklenen ve tanıtımı yapılan oyunların birçoğu birbirinden güzel ve güncel-yeni oyunlar oluyor. Beğendiğiniz linkteki oyuna yorum yazabilirsiniz, araba drift oyunları, şöför oyunları, lunapark treni, farm frenzy çiftliği sitenin en çok yorum alan oyunu, diğer bir oyun ise; penaltı oyunları En son eklenen oyun ise barbie giydirme oyunları hakkında yapılmış olan tanıtım oldukça uzun ve keyifli bir oyun kategorisi.

Yazıdaki linkleri tıklayarak sitede yer alan oyunlara ve oyun tanıtımlarına ulaşabilirsiniz, herkese bol eğlenceli, neşeli saatler diliyoruz.

Sitemize bekliyoruz;
oyun tanıtımları
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu