Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj18.08.2011, 10:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Bitkisel İlaç Ve Kozmetik Ürünleri

Site Adresi:adapharma.com.tr

Kuruluş Tarihi:2010

İçerik: Bitkisel ilaç ve kozmetik ürünleri.

Tanıtım
Ada Pharma, Avrupa’nın önde gelen bitkisel ilaç ve kozmetik üreticisi olan Cosval’in Türkiye’de Eczane kanalında tek yetkili dağıtıcısıdır.

Ada Pharma, yaşam boyu sağlık için çözümler sunar. İş felsefesi, bir ürün skalası pazarlamanın ötesinde sağlık danışmanlığı ve doğanın sunduğu doğal alternatifleri arayıp bulmak ve yenilikçi yaklaşımlarla sunmak üzerine kurulmuştur.

Saç Dökülmesi , birçok insanın ciddi sorunları arasında yer alır. Fiziksel bir sorun olarak görülse de psikolojik etkisi de çok büyüktür. Bu yüzden saç dökülmesi yaşandığında derhal bir uzmandan yardım alınmalıdır. Bu ve benzeri sorunlar için bitkisel ilaçlardan yardım alabilirsiniz. Bitkisel ürünleri en iyi şekilde sunan dağıtıcılardan biri de Ada Pharma ‘ dır. adapharma.com.tr sitesinden Ada Pharma ‘nın orijinal ürünlerini bulabilirsiniz. Varis ve ağrıdan Kozmetik Cilt Bakımına kadar merak ettiğiniz her şey bu sitede. Eğer siz de sağlığınızı önemsiyorsanız , mutlaka bu sayfayı ziyaret etmelisiniz. Sağlık hakkında birçok makale ve bilgilendirici yazı , bu sitede sizleri bekliyor. Sağlığınız için yeni adresiniz ; adapharma.com.tr
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu