Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.09.2011, 06:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Hosting Hizmetleri

Site Adresi:inetmar.com
Kuruluşu: 2007
İçerik:hosting,linux hosting,windows hosting
Tanıtımı:



Web sitenizin google gibi arama motorlarında yükselmesi için sağlam ve hızlı bir yapıya ulaşması gerekiyor. Google; bir sayfayı değerli görürken mesela kullanıcının sayfada ne kadar kaldığına dikkat etmektedir. Sayfanın hızlı açılıp açılmadığı, web hizmetinde kesinti olup olmadığı da çok önemli olan ayrıntılardandır. Mesela teknik aksaklıklardan ötürü sitenizin birkaç gün kapalı olması google’un gözünde sayfanızı düşürebilecektir. Bu gibi seo durumlarının yanında; teknik aksaklıkların yaşanması sizleri müşteri kaybına da uğratacaktır. Tabi; bu da sizler için ekonomik bir kayıptır.

Bu noktada; bizler İnetmar hosting hizmetlerimizle sizlere en hızlı, en kaliteli ve en başarılı şekilde barındırma hizmeti sağlamaya çalışmaktayız. 2005 tarihinden itibaren sizlere profesyonel olarak bu hizmeti sunmaktayız. Şu an itibariyle 2000 taneden fazla firmaya linux hosting, Windows hostingden tutun da sunucu kiralama, domain alma gibi alanlara kadar hizmet sunmaktayız. Bu hizmet ağımız sizlerin de desteğiyle sürekli artmakta ve her geçen gün kalite olarak ilerleme yaşamaktayız.

Sizlerin ekonomik tercihleri bizler için önemli olmaktadır. Bu sebeple hizmetimiz sonucu sizlerden çok yüksek meblağlar talep etmemekteyiz. Ödemeleri kredi kartı, EFT gibi yöntemlerle yapabilirsiniz. Bu konuda web sitemizde iletişim bilgileri de mevcuttur. İnetmar hosting ve bilişim firması tüm bunlara ek olarak sizlere web tasarım hizmeti de sunmaktadır. Haydi; sizler de kalitenin yeni yüzüyle tanışmak için web sitemize misafir olun.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu