Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.09.2011, 11:54 (UTC)    
Mesaj konusu: 2011-12 Ev Mobilya Modelleri

Site Adresi:demontemobilya.com

Kuruluşu Tarihi:2001

İçerik: Mobilya Örnekleri

Tanıtımı:

Bu sene mobilya sektöründe geçen yıl olduğu gibi moda rüzgarları esmeye devam ediyor. Firmalar müşterilerinin dikkatini çekebilmek için 2011-12 koleksiyonlarını tanıtmaya başladılar. Evlerini yenilemek isteyenlerin yılı olarak adlandırılan bu koleksiyonlarda odalarınız daha neşeli ve göz alıcı hale geliyor. Özellikle genç odası koleksiyonun bulunan açık renkler, gençlerimiz için “sadelik ve duruluk” göstergesi olarak gösteriliyor. Pembe ve koyu kırmızıdan oluşan bebek odası takımları ise yeni bebekler için “hoş geldin” mesajı veriyor.


Küçük ama önemli ev mobilyaları arasında değişiklik yaşayan portmanto ve ayakkabilik, yeni sezonda az yer kaplaması ile dikkat çekiyor. Katlanabilir ve evin her alanına koyabileceğiniz yeni ayakkabilik modelleri bu yılın en çok beğenilen mobilyaları arasında şimdiden ilk sıraya oturdu. Her ne kadar önemsiz gözükse de gardrop bir evin içinde olmaz ise olmazlar arasında yer alıyor. Aynalı ve çekmeli kapısı ile modern bir hava yaratan yeni model gardroplar, ev hanımlarını dağınıklıktan kurtararak onlara zaman kazandırıyor. Eskisi gibi ağır, kalın ve gereksiz ahşap malzeme ile doldurulmadıkları için temizlemesi ve yer değiştirmesi yeni model mobilyaları bir adım daha öne çıkartıp, evlerini yenilemek isteyenlere daha cazip hale gelmiş oluyor.
Ev hanımlarının en büyük sorunları kuşkusuz mobilya temizliği olduğu için hafif, az yer kaplayan, işlevi yüksek olan mobilyalar bu yıl öne çıkan modeller arasında yerini aldı. Genç odalarında eskisi gibi puf ve benzeri aksesuarların bulunmaması alana ferahlık katıyor. Duvara asma özelliği olan ayakkabılık modelleri de evin içerisindeki gereksiz alan kapmalara son vermiş oluyor. Genelde ayakkabılık ve gardrop evler içinde her zaman sorun olmuştur. İşletmeciler bunu duymuş olacak ki yeni mobilyalar ile bu sorunu gidermeye çalışmışlar. Yeni mobilyalar hakkında detaylı bilgiye http://www.demontemobilya.com sitesinden ulaşabilirsiniz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu