Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.09.2011, 17:36 (UTC)    
Mesaj konusu: İslami Bilgi Sitesi



Site Adresi:islamisohbet.com
Kuruluşu:2002
İçerik:İslami bilgiler,dini videolar,seviyeli olmak şartıyla chat sistemi.
Tanıtımı:

İslam’da dua etmek çok önemli bir ibadettir. Dua ibadeti Allah ile kulun yakınlaşmasını, kulun ihtiyacını Allah’a arz etmesini sağlar. Dua ibadetinde bulunurken kullar güzel bir kalp ile Allah’a yönelmeli, acele etmeden isteklerini hayırlı şekilde dile getirmelidir. Dua içinde tövbe de yer alıyorsa dua daha makbul hal alacaktır. Peygamber efendimiz(s.a.v.) dahi günde 70 defa Allah(c.c.)’a kusurlarından dolayı istiğfar ettiği halde bizler daha çok istiğfar etmeli değil miyiz? Ayrıca; duaların kabul olmaması da bizler için faydalı olmaktadır. Allah(c.c.) bizlere talep ettiğimiz şeyi layık görmediğinden, bizler için daha iyisini talep ettiğinden dolayı güzel şekilde dualarımıza cevap vermektedir. Bazen çocuklar bizden bir şey ister, biz vermeyiz ya. Aynen bunun gibi de bizim taleplerimiz hikmetle değerlendirilmektedir.

Bunun gibi pek çok konu islamisohbet.com adresimizde yer almaktadır. Dua gibi ibadetlerden namaz gibi İslam’ın rükünlerine kadar pek çok faydalı, önemli farz bilgileri web sitemizde sizler için yayınlamaktayız. Web site editörlerimizle sizler için gündemi takip etmekte, gelişen durum ve şartlara göre sizler için önem arz edecek yayınlar yapmaktayız. Bu noktada sizlerin detaylı şekilde bilgi sahibi olmasını sağlamakta, ilmi yaymak için çaba göstermekteyiz. Web sitemizde yer alan dini sohbet videoları da makalelerimiz gibi sizlere bilgi kazandırmaktadır. Sizler için özenerek en güzel videoları yayınlama gayreti içerisindeyiz. islamisohbet.com sitemizde tüm içerik bunlarla sınırlı değil.

İslami sohbet kaynağını da sizlere ulaştırmaktayız. Seviyeli şekilde Müslüman kardeşlerinizle sitemizde İslami chat yapabilirsiniz. Haddini aşan kişiler söz konusu olduğunda web sitemizden uzaklaştırılmaktadırlar. Bu noktada;dini sohbet yaparken Allah’tan korkmalı, sapıkça ifadelerden uzak durulmalıdır.dini chatte rahatsız edici ifadeler kullanıldığında muhakkak tespit edip siteden kovmaktayız. Sizler de dini bilgi edinmek için sitemize buyrun.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu