Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj06.10.2011, 14:17 (UTC)    
Mesaj konusu: Film İzleme Portalı

Site Adresi:filmizle9.net
Kuruluşu:2010
İçerik:Film İzleme Portalı
Tanıtımı:





Yepyeni filmlere ulaşmayı arzu edenler artık internet üzerinde online olarak film izlemeyi daha çok tercih ediyorlar. Çünkü bir sinemaya gidip film izlemek ya da bir DVD alıp evde sinema izlemek online olarak film izlemenin yanında pek cazip görülmüyor. Çünkü ev içerisinde film izlemek çok daha cazip. Evinizde koltuğunuzda oturup yakınlarınızla, arkadaşlarınızla film izleyebiliyorsunuz. Arzu ederseniz birlikte çay vs içip rahatlıkla film hakkında konuşabiliyorsunuz. Fakat sinemalar için bu durum pek geçerli değil. Sinema salonlarında uyulması gereken bir takım kurallar bulunmaktadır. İnsanları rahatsız etmemek için konuşmamak, fazla ses çıkarmamak gerekmektedir sinema salonlarında… Bunlardan kaynaklandığı üzere kendi evinizde, koltuğunuza yaslanarak, sesi arzu ettiğiniz tonda ayarlayarak etkili bir biçimde film izleyebilirsiniz. Yine; beğendiğiniz filmleri interneti kullanarak indirmek de var olan avantajlar arasında yerini korumaktadır.

Beğendiğiniz filmleri indirmeniz için sizlerin internet download menager gibi programları indirmeniz gerekir. Bu programlar sayesinde hızlı bir şekilde film indirebilirsiniz. Bunun yanında orbit programını da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bahsettiğimiz bu iki program öyle ayarlarsanız Türkçe olma özelliğini de taşımaktadır. Bu sayede etkili bir şekilde sizler de film indirmede problem yaşamayabileceksiniz. Sizlerin web sitemizde film izlerken takıntı, donma yaşamamanız için bilgisayarınızda kullandığınız lüzumsuz programları, internet sayfalarını kapatmanız hız açısından daha iyi olacaktır. Çünkü hızınız düşük şekilde film izlerseniz bir takım teknik problemler yaşayabilirsiniz.

Web dünyasında pek çok film sitesi bulunuyor. Bu internet siteleri arasında sizlerin arzu etmediği şekilde zararlı virüsleri yayan programlar da bulunmaktadır. etkili bir şekilde, virüssüz film izlemeyi arzu ediyorsanız http://www.filmizle9.net film sitemiz de sizlere yararlı olabilecektir. Sizler de en yeni ve en popüler filmleri merak ediyorsanız sitemize misafir olabilirsiniz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu