Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj11.11.2011, 22:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Flash Oyun ve SüperCan 2 oynamaya ne dersiniz?

Bu yazımızda dünyaca ünlü flash oyun sitelerinden olan Y8 .com ile ilgili ufak bir tanıtım yazısı yazacağız.

Bir çoğumuz yaş fark etmeksizin canımız sıkıldığında oyunlar oynarız. 7den 70, yaşlı olanı, genç olanı, yapmam desede arada sırada oyun oynar. Çünkü oyun bir eğlencedir!

Eğlenmek için en iyi etkenlerden biri oyun oynamaktadır. Biz Nöbetçi Oyuncu olarak, sizlerin eğlenceli vakitlerinizi daha eğlenceli geçirmeniz için buradayız. Bu yüzden web sitesi var, bu yüzden varız!

İşten sıkıldınız yada boş bir zamanınız var, bu zamanları oyun oynayarak değerlendirmek istiyorsunuz. İşte bu esnada oyun oynayabilmeniz için öncelikle bilgisayarınıza güzel bir oyun indirmeniz gerekmektedir, daha sonra onu kurmanız gerekmektedir ki eğlenceyi doruklarda yaşayın! Ama gelin görün ki, bu her zaman mümkün olmayabiliyor. Kimi zaman kota, kimi zaman ise iş yeri kuralları önünüze geçebiliyor.

Bu oyun oynamanıza engel mi?
Elbette değil. Çünkü flash oyun siteleri var. Mesela bu oyun sitelerine örnek vermek gerekirse, Y8.com var.

Y8.com sitesi ile her yerde eğlenceyi yaşayın!
Y8.com sitesi, Dünyaca bilinen ve ücretsiz olarak flash oyun oynamanıza olanak sağlayan bir flash oyun sitesidir. Flash oyun sitelerini hepimiz biliriz. Hiç bir yükleme yapmadan evde, işte, okulda, cafede kısacası bilgisayarın olduğu her yerde oyunlar oynayabiliriz. Bize kimse engel olamaz. Tabi Adobe Flash Player dışında, çünkü Y8.com ve benzeri sitelerden oyun oynayabilmeniz için Flash Player'ın bilgisayarımıza yüklü olması gerekmektedir. Bu da yüklü olduğunda hiç bir engeliniz kalmadı demektir.

Herşey tamam, öyleyse oyun oynamaya hazırım diyorsanız, hemen y8 sitesine giriyorsunuz ve oyun oynamaya başlıyorsunuz.

Y8.com sitesinin Türkçe olarak sayfası yer almaktadır. Google'a yazdığınız taktirde ilk çıkan sayfaya yani tr.y8.com adresine giriyorsunuz.

Siteye girdikten sonra sol tarafta "Kategoriler" başlığı altında 10larca kategori görüyorsunuz. İlgili kategorilerden her hangi bir tanesine tıklayarak Y8 oyunlarını listeliyorsunuz. Daha sonra dilediğiniz oyuna girerek, keyifli dakikalar geçirmeye başlıyorsunuz. İşte hepsi bu kadar! Dilerseniz SüperCan 2 indirerek oynayabilirsiniz.
Y8 ile İsterseniz tek boyutlu, isterseniz çift boyutlu, isterseniz de 3D oyun oynayabiliyorsunuz.

Hemen y8.com sitesine girerek flash oyun oynamaya başlayabilirsiniz.

İyi eğlenceler dileriz!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu