Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj28.11.2011, 20:15 (UTC)    
Mesaj konusu: Birşey Diyebilir Miyim?

webmeye henüz başladığımda webme 2 yaşını henüz kutlamamıştı bile. eskiyim felan havasına girmiyorum, çünkü eskiden gerçekten bu kadar güzel tasarımlar olmuyordu. Özellikle geçenlerde gördüm, müthiş harikulade tasarımlar vardı. Birkaçıyla konuşmak istedim, çünkü nasıl yaptıklarını öğrenmem gerekiyordu. O zamanlar birkaç free css sitelerinin tasarımlarını indiriyor, biraz ekleme yapıp artistlik yapıyorduk. Farklı farklı hesaplardan mesaj atmama rağmen sadece 3 kişi cevap verdi.

Asıl bunları yazmamın sebebi de budur zaten. Eskiden bir kardeşlik ortamı vardı. En yetkili iki kişi o zaman -hesabını hatırlamıyorum ama- Ahmet Faruk Kara, Cunobag, Selin, Hakan Koçak felandı sanırım. Onun dışında çok yakın arkadaşlarımız vardı, özellikle bir kız arkadaşımız vardı -Şevval Cerrah- hala görüşüyoruz. Ercell vardı, onunlada ara sıra görüşüyoruz. Şimdi öyle bir kardeşlik ortamı yok, eskiden bir zor duruma düştüğümüzde hemen yardım edilirdi. "naazimca"ydı sanırım, çok iyi birisiydi, hackerfriend o da sürekli yardım ederdi. Şuan "serbest bölge" için gününün internet ile ilgili kısmını hep burada geçirenler vardı.

Serbest bölge de ve diğer konu başlıklarında bakıyorum, "bu konuyu açmak yasaktır" gibi şeyler ön plana çıkmış. Tamam abi yasak ise yasak, adama bunu tersleyerek cevap vermenin bir mantığı yok. İlla ki adamlar burda eğlence için, birşeyler öğrenmek için geliyorlar. Sen bu adama bilmiyor diye "yasak" cevabını verirsen adamın tadı tuzu kalmaz.

Sanırım sorarken "kardeşş,, birşey sorabilir miyim?" felan dememiz gerekicek. Tabi rica cümlesidir ama biz bunu amele niyetine kullanmak zorunda kalıyoruz.Kısaca ortam bozulmuş, üzgünüm. Bunun adminlerle de bir alakası yok ama yinede olmuş birşeyler. Herneyse yeniden birşeyler öğrenmek istiyorum, tabii terslemesseniz.
______________
Aşık olmak anlık bir şey. Birden her şeyin çok parlak göründüğü, birden en pastel renklerin bile ısınmaya başladığı, birden tüm yemeklerin, çok daha lezzetli olduğu bir an bu.
Mesaj28.11.2011, 20:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

öğrenmek istediklerini genel problemler bölümünde başlık açarak sor derim
önce sık sorulan sorular bölümünü incelemende de fayda var

diğer yazdıklarına yorum yapmayacağım,polimik çekemem şimdi Very Happy
Mesaj28.11.2011, 20:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tersleme Yok Bence :S
Öğrenmek İStediğin Şey Nedir Peki
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu