Yeni Açtığım bir konuyu en yukarı taşımak istiyorum. anında yukarı taşıma imkanı yok mu ? en aşağıdan yukarıya tık tık tık yukarı mı çıkarıcaz ? ______________ http://www.kocaelihelikoptercileri.tr.gg
Yeni Açtığım bir konuyu en yukarı taşımak istiyorum. anında yukarı taşıma imkanı yok mu ? en aşağıdan yukarıya tık tık tık yukarı mı çıkarıcaz ?
Bildiğim kadaryıla Bs Panelinden dediğiniz gibi"tık tık" yukarı çıkarmaktan başka bir olanak yok.Fakat denemedim düz mantık ile tutup sürüklemek belki işe yarayabilir
sayfalarımı değiştire gir ve ardından hanqi konuyu yukarı kaldırmak istiyorsan mouse'nin sol tuşuna basılı tut ve yukarı sürükle aynı bilgisayarda klasörün yerini değiştirmek gibi başarılar.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.