Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj16.01.2012, 22:50 (UTC)    
Mesaj konusu: www.zekaoyunlari.org

Site adı : www.zekaoyunlari.org
Kuruluşu : 2011




Bu gün size hayatın eğlencesi Oyun hakkında bahsetmeye çalışacağım. Tarih boyunca, geçmişten günümüze gelen kültürümüze yerleşmiş karagöz Hacivat, çelik çomak, yakar top, futbol gibi daha bir çok oyun çeşitleri vardır.

Artık o eski Oyunların yerini günümüzde bilgisayar Oyunları Almaktadır. Eskiden bir kahvede oynadığımız tavlayı okeyi artık bilgisayar başın da oynuyoruz . Hele çocuklara bakıyorsunuz Araba oyunu, Benten Oyunu, Zeka Oyununu ve daha adını yazamadığım bir çok oyunu bilgisayar başında oynuyor

Oyun kimi zaman Hepimizin bildiği İsim şehir, satranç gibi Beyin geliştirici Zeka Oyunları Türünde olduğu gibi Kimi zaman Yakar top, Futbol gibi Spor türünde de olabilir. Fakat unutmayalım ki hepsinin amacı eğlenmek ve bir şeyler öğrenmektir. Bizlerde size Hem eğlenmeniz hem de Beyninizi Çalıştırmanız için http://www.zekaoyunlari.org sitesini hazırladık. Sitemiz içerisin deki Zeka oyunları ile hem eğlenecek hem de eğlenirken bir şeyler öğreneceksiniz. Bizler bu siteyi hazırlarken çok iyi biliyoruz ki çocukların zeka gelişimin de oyunun çok önemli bir yeri var.

Zeka Oyunları Sitemizin http://www.zekaoyunlari.org/1-zekaoyunlari.html katogorisinde Akarsu bulma oyunu, Gizli sayılar, Satranç, Dama, Dahi maymunlar gibi birbirinden güzel ve eğitici oyunlar gibi birçok oyunu bulmanız mümkün. Aynı zamanda sitemizdeki oyunlar hergün güncellenir ve devamlı yeni oyun bulabilirsiniz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu