Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj06.02.2012, 21:09 (UTC)    
Mesaj konusu: Komik Oyun Sitesi

Site Adresi : http://www.komikoyunlar.net
İçerik : çocuk oyunları
Kuruluş Tarihi : 2009



Çocukların Komik Oyunlar oynayabilecekleri güzel bir oyun sitesidir. İnternet üzerindeki çok sayıda oyun sitesi içinde içeriği çok geniş ve güncel bir oyunlar sitesidir. Sitede kız ve erkek çocuklar için hazırlanmış pek çok oyun bulunmaktadır. Çocukların üye olmadan girerek oyun oynayabilecekleri Komik Oyunlar sitesinde her gün her oyun pek çok kez zevkle ve neşe içerisinde oynanmaktadır.

Kız çocuklar için hazırlanmış oyunlar içinde Komik Oyun, Barbie Oyunları, Çocuk oyunları, puzze oyunları, Boyama oyunları, Spor oyunları gibi oyunlar bulunmaktadır. Bu oyunlar kız çocuklarının el becerilerini arttırmaktadır. Ayrıca erkek çocuklar için Araba Yarışı Oyunları ve Aksiyon Oyunları en çok oynanan oyunlardır. Komik Oyunlar sitesinde çocukların zeka ve ahlaki gelişimine zarar verecek hiçbir oyun bulunmamaktadır.

Komik oyunlar çocukların en çok rağbet ettiği oyunların başında gelmektedir. Çünkü herkesin gülmeye ve eğlenmeye ihtiyacı var.
Bunun bilinci de ve idrakinde olduğumuzdan dolayı sitemize Komik Oyunlar ismini verdik. Sitemiz her ne kadar genel olarak Komik oyunlar üzerine kurulu olsa da içerisinde daha birçok kız ve erkek çocuk oyunu bulunmaktadır.

Keyifli oyunlar ve iyi eğlenceler dileriz.


Sizler için sitemizden beğeneceğinizi umduğumuz bazı oyunlar

http://www.komikoyunlar.net/Komik_Bebek
http://www.komikoyunlar.net/Mercek_Dede
http://www.komikoyunlar.net/1_Numarali_Afacan
http://www.komikoyunlar.net/oyun/Komik_Videolar
http://www.komikoyunlar.net/oyun/Araba_Yarışı
http://www.komikoyunlar.net/oyun/Komik_Oyun
http://www.komikoyunlar.net/Adam_Pataklama
http://www.komikoyunlar.net/Alkolli_Adam
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu