Forum'da ara:
Ara



Paylaştığımız konuyu faydalı buldunuz mu ?
Çok faydalı oldu
  78%
[ 107 ]
Hiç beğenmedim
  21%
[ 29 ]
Toplam Oylar : 136

Yazar Mesaj
Mesaj29.02.2012, 16:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

oyun-priyapt yazmış:
Kodu NeREYE girecez site konusunda acemiyim... Question
Alt tasarım yada üst tasarıma koyabilirsiniz kodu.
Mesaj11.03.2012, 23:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylaşım için saolasın kardesım..

bu arada askerden geldın sanırım hoşgeldin Smile
Mesaj17.03.2012, 11:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimci-amca3 yazmış:
paylaşım için saolasın kardesım..

bu arada askerden geldın sanırım hoşgeldin Smile


rica ederim Wink

Askerden geleli 1 sene oldu Smile bu aralar wordpress ile uğraşıyorum.Bedava-sitem ilk zamanlar gibi olsaydı burdaki sitelerime devam ederdim ama bu saatten sonra düzelceğini zannetmem.Gelir sağlamak için yapmıcakları şey yok Very Happy
______________
....Hayatın Bir Tık Önünde....

Yazar Başvuru Yeri   Yazarlarımız
Mesaj19.03.2012, 12:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

hacı ss ler açılmıyor :S yazı olarak da yazsan :s acele pleace
Mesaj28.03.2012, 18:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

tesekkurler
______________
.
Mesaj05.04.2012, 16:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Laughing
Mesaj06.04.2012, 15:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Sitende Kesintisiz Müzik Çal ( BS'de İlk )

atraksiyon yazmış:
Size anlatacağım konu ile mp3 yüklemek ile uğraşmadan youtube adresi üzerinden direk şarkı listesi yapabileceksiniz.En büyük özelliği ise sayfa değiştiğinde müziğin kesilmemesi.İsterseniz direk konuyu anlatayım.

Demo sitehttp://scmplayer.net/ Adresine giriyorsunuz



[img
.jpg[/img]
on/5.jpg[/img]





Kısa bir not düşmek istiyorum siteden yaptığınız playlist'te kodu alıp sitenize ekledikten sonra müziklerde çoğaltma yapmak istiyorsanız aşağıdaki kodu çoğaltarak yapabilirisniz.


Kod:
<script type="text/javascript" src="http://scmplayer.net/script.js" ></script>
<script type="text/javascript">
SCMMusicPlayer.init("{'skin':'skins/aquaBlue/skin.css','playback':{'autostart':'true','shuffle':'false','volume':'80'},'playlist':[{'title':'Rihanna - Man Down','url':'http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0'}],'placement':'bottom','showplaylist':'false'}");
</script>


yukardaki kodun içinde bulunan bu kısmı dikkatli bir şekilde " ] " kapatma kodunun önüne virgül " , " koyarak çoğaltın yani şöyle

Kod:
{'title':'Rihanna - Man Down','url':'http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0'}


ÇOĞALTILMIŞ HALİ ;


Kod:
<script type="text/javascript" src="http://scmplayer.net/script.js" ></script>
<script type="text/javascript">
SCMMusicPlayer.init("{'skin':'skins/aquaBlue/skin.css','playback':{'autostart':'true','shuffle':'false','volume':'80'},'playlist':[{'title':'Rihanna - Man Down','url':'http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0'},{'title':'SARKI ISMI','url':'MP3 URL ADRESI'},{'title':'SARKI ISMI','url':'MP3 URL ADRESI'},{'title':'SARKI ISMI','url':'MP3 URL ADRESI'},{'title':'SARKI ISMI','url':'MP3 URL ADRESI'}],'placement':'bottom','showplaylist':'false'}");
</script>
Sad Sad Embarassed Embarassed Embarassed
Mesaj08.04.2012, 16:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben bunu yaptım ancak şöyle bir problem oluştı:

Müzik çalıyor herşey sorunsuz ancak herhangi bir sayfaya tıkladığımda ek sekmede açıyor 2. sekmede açılınca 2. sekmedede çalmaya başlıo herşey birbirine girior.

SCM yi koymadan önce bölye birşey yok ek sekme açılmıyor SCM koyduktan sonra sayfalar ek sekmede açılmaya başlıyor.
Mesaj09.04.2012, 12:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

wotsltns yazmış:
ben bunu yaptım ancak şöyle bir problem oluştı:

Müzik çalıyor herşey sorunsuz ancak herhangi bir sayfaya tıkladığımda ek sekmede açıyor 2. sekmede açılınca 2. sekmedede çalmaya başlıo herşey birbirine girior.

SCM yi koymadan önce bölye birşey yok ek sekme açılmıyor SCM koyduktan sonra sayfalar ek sekmede açılmaya başlıyor.
Olmaması gerek siteme bakabilirsiniz isterseniz problem yok bende ama sizde kodlar çakışmış olabilir..
Mesaj09.04.2012, 16:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

dostumcelaleddin yazmış:
wotsltns yazmış:
ben bunu yaptım ancak şöyle bir problem oluştı:

Müzik çalıyor herşey sorunsuz ancak herhangi bir sayfaya tıkladığımda ek sekmede açıyor 2. sekmede açılınca 2. sekmedede çalmaya başlıo herşey birbirine girior.

SCM yi koymadan önce bölye birşey yok ek sekme açılmıyor SCM koyduktan sonra sayfalar ek sekmede açılmaya başlıyor.
Olmaması gerek siteme bakabilirsiniz isterseniz problem yok bende ama sizde kodlar çakışmış olabilir..


Tasarımı dışarıdan aldım hazır editlenmiş tasarım o yüzden bişey diyemiyorum.

Tek kod deil Tasarım Üstü- Tasarım Altı , CSS kod diye ayrılıyor belki o sebeple olabilir. Hemende olmuyor bu olay şarkının ortalarına filan geldikden sonra Üst Menüden herhangi birine tıkladığımda ek sekme açılıyor. Oradada çalmaya başlıo kötü oluo Very Happy
Mesaj09.04.2012, 19:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

wotsltns yazmış:
dostumcelaleddin yazmış:
wotsltns yazmış:
ben bunu yaptım ancak şöyle bir problem oluştı:

Müzik çalıyor herşey sorunsuz ancak herhangi bir sayfaya tıkladığımda ek sekmede açıyor 2. sekmede açılınca 2. sekmedede çalmaya başlıo herşey birbirine girior.

SCM yi koymadan önce bölye birşey yok ek sekme açılmıyor SCM koyduktan sonra sayfalar ek sekmede açılmaya başlıyor.
Olmaması gerek siteme bakabilirsiniz isterseniz problem yok bende ama sizde kodlar çakışmış olabilir..


Tasarımı dışarıdan aldım hazır editlenmiş tasarım o yüzden bişey diyemiyorum.

Tek kod deil Tasarım Üstü- Tasarım Altı , CSS kod diye ayrılıyor belki o sebeple olabilir. Hemende olmuyor bu olay şarkının ortalarına filan geldikden sonra Üst Menüden herhangi birine tıkladığımda ek sekme açılıyor. Oradada çalmaya başlıo kötü oluo Very Happy



oluşturduğunuz kodun altına aşağıdaki verdiğim kodu ekleyin eğer yine çalışmaz düzelmez ise kod çakışmaları olabiliyor.

Kod:
<script type="text/javascript" src="http://scmplayer.net/tumblrautopager.js" ></script>

______________
....Hayatın Bir Tık Önünde....

Yazar Başvuru Yeri   Yazarlarımız
Mesaj09.04.2012, 22:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

atraksiyon yazmış:
wotsltns yazmış:
dostumcelaleddin yazmış:
wotsltns yazmış:
ben bunu yaptım ancak şöyle bir problem oluştı:

Müzik çalıyor herşey sorunsuz ancak herhangi bir sayfaya tıkladığımda ek sekmede açıyor 2. sekmede açılınca 2. sekmedede çalmaya başlıo herşey birbirine girior.

SCM yi koymadan önce bölye birşey yok ek sekme açılmıyor SCM koyduktan sonra sayfalar ek sekmede açılmaya başlıyor.
Olmaması gerek siteme bakabilirsiniz isterseniz problem yok bende ama sizde kodlar çakışmış olabilir..


Tasarımı dışarıdan aldım hazır editlenmiş tasarım o yüzden bişey diyemiyorum.

Tek kod deil Tasarım Üstü- Tasarım Altı , CSS kod diye ayrılıyor belki o sebeple olabilir. Hemende olmuyor bu olay şarkının ortalarına filan geldikden sonra Üst Menüden herhangi birine tıkladığımda ek sekme açılıyor. Oradada çalmaya başlıo kötü oluo Very Happy



oluşturduğunuz kodun altına aşağıdaki verdiğim kodu ekleyin eğer yine çalışmaz düzelmez ise kod çakışmaları olabiliyor.

Kod:
<script type="text/javascript" src="http://scmplayer.net/tumblrautopager.js" ></script>


Bir an heyecanlandım uzun süre olmadı ama yine şarkının ortalarına geldikten sonra Tıkladım ve ek sekme açıldı xD

yinede teşekkürler Smile
Mesaj10.04.2012, 05:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

TASARIMIN ALTINA EKLEDİNİZ DEĞİLMİ KODU?
Mesaj10.04.2012, 15:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

dostumcelaleddin yazmış:
TASARIMIN ALTINA EKLEDİNİZ DEĞİLMİ KODU?


hepsine denedim copyright ada denedim olmadı CSS koduna zaten kabul etmiyor.
Mesaj10.04.2012, 16:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

wotsltns yazmış:
dostumcelaleddin yazmış:
TASARIMIN ALTINA EKLEDİNİZ DEĞİLMİ KODU?


hepsine denedim copyright ada denedim olmadı CSS koduna zaten kabul etmiyor.
hmm
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu