Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj22.05.2012, 13:12 (UTC)    
Mesaj konusu: Gaziantep oto kiralama

Site Adresi: gaziantepotokiralama.gen.tr
İçerik: Gaziantep oto kiralama, Gaziantep rent a car, Gaziantep araç kiralama hakkında hizmet veren bir internet sitesi.
Tanıtımı:

Gaziantep oto kiralama, Gaziantep şehrinde ikamet eden bir otomobil kiralama firmasıdır. Hyundai araçlardan, Renault'ya, Ford'tan Fiat'a kadar bir çok farklı model ile araç kiralama hizmeti veren firma, uygun fiyatları ve hizmet kalitesi ile sektöründe öncü firmalardan. Müşterilerine; Hasar sigortası, hırsızlık sigortası, limitsiz kilometre, havalimanı araç teslimi, otogar araç teslimi ve yol haritası gibi bir çok konuda hizmet veren firmaya internet sitesi olan gaziantepotokiralama.gen.tr adresinden de ulaşmak mümkün.

Sitede, araç bilgileri, araç özellikleri, araç fiyatları gibi bir çok konuda bilgiye erişebilirsiniz. Ana sayfasında bulunan arama özelliği ile de bütçenize ve aradığınız özelliklere göre de araç belirleyebiliyorsunuz. Ayrıca kiralama koşulları hakkında da doyurucu bilgiler bulunmakta. Gaziantep araç kiralama internet sitesi, şık tasarımı ve kullanıcı dostu yapısıyla da dikkat çekiyor. Dileyen kullanıcılar siteyi İngilizce ve Almanca olarak ta ziyaret edebiliyorlar. Çeşitli milletlerden insanlara da hizmet veren site, günlük kurlar üzerinden fiyatlandırma yaparak herhangi bir fiyat farkı problemini de ortadan kaldırmış oluyor.

Ana sayfasından mesafe hesaplama aracına ulaşabileceğiniz ve hatta e-mail adresiniz ile bülten aboneliği yapabileceğiniz Gaziantep rent a car size bir tık kadar yakın. Son model araçlar ve uygun fiyatlar için daha ne bekliyorsunuz?


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu