Bu bilgi yanlış. Böcek falan kardeşim uydurma bunlar coca-cola sağlıklı iyi için demiyorum ama bu kadar abartılı değil araştırdım biliyorum. İnanmıyorsanız özel mesaj atın.
Bu tür haberler coca cola gibi bir markayı çok fazla etkilemez. Dünya'da sadece 2 ülkede coca cola yok. Diğer tüm ülkelerde satılan bir marka bu tarz haberler ile küçülmez. Bu tür haberleri 10 sene önce duymuştum ve bugün hala coca cola içen bir bireyim. Bugüne kadar kimseyi öldürmeyen bir içeceğin içerisinde ne olduğundan çok tadı önemli benim için.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.