Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj16.11.2012, 15:40 (UTC)    
Mesaj konusu: iPad Mini Çok Yakında Stoklarda! Kaçırmayın...

9.7"lik iPad'in bir küçüğü geliyor; iPad Mini!



İşte bu küçük iPad, doğrusu ve yanlışıyla incelemeye aldık. Sizler için, büroteknik olarak, iPad mini özellikleri hakkında geniş bir yazı hazırladık.

iPad Mini Özellikleri ve İşçilik

iPad Mini'nini çıkışı ile Nexus 7 ve Kindle Fire HD'ye rakip olarak ortaya çıkarıldığı uzunca bir süre konuşuldu ve konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor. Büroteknik iPad mini fiyatları hakkında detaylı bir bilgiyi sitesinde barındıracaktır.

Google ve Amazon'un tablet bilgisayarlarını geride bırakmayı amaçlayan iPad Mini, 7" ekran seçimi yerine 7.9" lik bir ekran ile tüketicilerin karşısına çıktı.

Apple firması tablet piyasasında da lider konumda olduğunu her açıdan kanıtlamaya devam ediyor. iPad mini özellikleri bakımından diğer tabletlerin önünde piyasada yerini almaya başladı. Gelin birlikte teknik özelliklerine de göz atalım.



Bizim sizler için seçtiğimiz model kullanıcılarına, Wi-Fi 3G ve 4G destekleri sunmaktadır. Apple iPad Mini ilk göze çarpan özellikleri de bu desteklenen internet ağlarıydı. Ayrıca iPad mini bahsettiğimiz gibi 7.9 inç'lik geniş bir ekrana sahip. Ayrıca 312 gr ağırlığı olan iPad mini, 7.22 mm'lik incelikle görenleri kendisine hayran bırakıyor. Daha önceki versiyonunda 650 gr ağırlık ve 9.55 inceliğin bulunduğu iPad 4, yeni çıkan iPad mini'nin yanında oldukça sönük kalıyor.


iPad Mini Donanım Özellikleri

İşlemci seçimi olarak iPad 2 ile aynı işlemci taşıyan iPad Mini, 1 Ghz A5 ve çif çekirdekli işlemci kullanıyor. İşlemciyi ise 512 MB'lık Ram destekliyor. Apple iPad Mini kullanıcılarına 16,32 ve 64 GB'lık depolama seçenekleri de sunmaktadır.

iPad 4'de sunulan A6 işlemcinin iPad mini'de bulunmaması kullanıcıların gözünde zayıf olarak nitelendirse de A5 işlemci, iOS 6 ile bütünleşince A6 işlemci cidden aranmayacak seviyeye geliyor. Menü, uygulama arasındaki geçişlerde en ufak bir takılma yaşanmıyor. Bu seri geçişler uygulamaların çalıştırılması ve kullanılması esnasında da değişmiyor. Ayrıca, iOS 6'nın yanı sıra iPad Mini'de Siri'nin de bulunduğunu atlamayalım ...



Retina ekran bekleyenleri üzüyor gibi görünse de iPad mini 1024 x 768 ekran çözünürlüğü sayesinde uygulamalar konusunda tüketicilerine önemli bir artı sunmaktadır. Çözünürlük sayesinde, tüm uygulamalar extra bir boyutlandırmaya ihtiyaç duymadan, olduğu gibi ekrana yansıtmaktadır.

iPad mini ön bölümünde Face Time için kullanılacak bir ön kamera bulunmaktadır. Bu ön kamera kullanıcılarına HD görüntü özelliği de sunabiliyor. Arka taraftaki iSight kamera ise, 5 Megapixellik bir çözünürlük ile 1080p HD video kaydetme özelliği sunuyor.

Son değinmek istediğimiz konu ise iPad mini'nin nano SIM kart kullandığıdır. Yani elinizdeki normal veya micro SIM kartlar bir işe yaramayacak.


www.buroteknik.com
buroteknik( at )buroteknik.com
(212) 361 15 00
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu