Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.12.2012, 13:27 (UTC)    
Mesaj konusu: Gelişim TV

Gelişim TV Uydu Yayınına Başlıyor

Tam 14 yıl önce başladı serüvenimiz. Bölge kültürünü, doğasını, yaşantısını, sosyal yapısını yaptığımız yayınlarla bölge halkına beğenisine sunduk.

Türkiye’nin İlk Lazca Yayın Yapan Kanalı Gelişim TV Çok Yakında Uydu Yayınına Başlayarak Tüm Dünyaya Kollarını Açıyor Dünyanın İlk Lazca Yayın Yapacak Olan Kanalın Lazca Yeni İsmini Gelin Hep Birlikte Belirleyelim Fikir Ve Düşünceleriniz İçin Yorum Ekle Bölümüne Girerek Görüş ve Düşüncelerinizi Yazabilirsiniz.

Tam 14 yıl önce başladı serüvenimiz. Bölge kültürünü, doğasını, yaşantısını, sosyal yapısını yaptığımız yayınlarla bölge halkına beğenisine sunduk.

Yeşilin ve mavinin bir arada buluştuğu ilimiz Rize'nin güzide ilçesi Ardeşen’den yayına başlayan Gelişim TV artık uydu aracılığıyla dünyanın öbür ucundaki insanlara seslenecek. Bir ilçeden yerel yayın yapma zorluluğu ile yola çıkan Gelişim TV bölge kültürünü, sosyal yapısını, ekonomisini, yaşantısını, sporunu, siyasetini yapacağı kaliteli ve ilkeli yayınlarla sadece bölge halkına değil, Türkiye’nin ve dünyanın öbür ucundaki insanlara da yansıtacak.

Gelişim TV çok yakın zamanda uydu aracılığıyla yayın hayatına yeni bir yön veriyor. Bu yenilikler arasından önemli ayrıntılar var; ancak en önemlisi Laz-Hemşin kültürünü yansıtacak olmasıdır. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Gelişim TV edindiği bu misyonun sorumluluğu içerisinde uzakları yakın edecek. Yurdumuzun her yöresinden hemşerilerimiz ve yurt dışında yaşayan bölge insanı artık kendi kültüründen, sosyal yapısından haberdar olacak. Bölgede ne olup bittiğinden yapacağımız ilkeli, seviyeli ve tarafsız haberlerle haberdar olacak. Bölgenin doğasını anlatan programlarımızla kimi zaman duygusal anlar yaşayacak olan vatandaşlarımız Gelişim TV sayesinde Laz-Hemşin kültürünü yansıtan türküleri muhteşem doğamız eşliğinde izleyerek özlem duygularını gidermiş olacaklar.

Lazca yayınlar ile bölge kültürüne sahip çıkacak olan Gelişim TV’nin logosu ve ismi de değişiyor. Kısacası A’dan Z’ye Laz-Hemşin kültürü ile ilgili her şeyi Gelişim TV’de bulabileceksiniz. Çok yakında ailenizin kanalı Gelişim TV tüm Türkiye ve dünyaya seslenecek…

Gelişim TV olarak 13 yıldır olduğu gibi bundan sonrada Atatürk ilke ve inkılâpları çerçevesinde ve bizi biz yapan değerlerimiz doğrultusunda yayın yapmaya devam edeceğiz. Gelişim TV dün yanınızdaydı, bugünde yanınızda ve yarında yanınızda olmaya devam edecektir. www.gelisimtv.tr.gg

Lazca Yeni İsim İle İlgili Görüş,Düşünce,Öneri ve Yorumlarınızı Bekliyoruz...


Slow Karadeniz FM Yayın Ağını Genişletiyor

2007 Yilinda Karadenizin sesi sloganiyla yayin hayatina merhaba diyen Slow Karadeniz Fm genis dinleme secenegiyle sesini tum dunyaya duyurmaktadir.

Slow Karadeniz Fm Karadeniz Bolgesinin ilk ozel slow radyosu olup karadeniz radyolari icinde bir adim hatta iki adim onde olup karadeniz slow turku formatinda bir karadeniz radyosu oldugunu soyleyen Radyo Sahibi Sn: Ahmet Furuncu "Slow Karadeniz Fm Musterilerinin reklamlarini on planda tuttugu gibi dinleyicisininde istegini on planda tutmaktadir. Kaliteli yayin formatiyla program ve programcilariyla karadeniz bolgesinin dinleyici memnuniyetini kazanip gunden gune yayin agini dinleyici sayısını cogaltan genis bir aile olusturmaya devam etmektedir. Slow Karadeniz Fm en hit en sevilen en yeni karadeniz slow turkulerini dinleyicisinin mekanlarina gonullerine yureklerine 110 bin muzik arsivinden dinleyicilerine ulastirmaktadir.

Slow Karadeniz Fm Karadeniz muzik dunyasini yakından takip edip en son cikan yeni albumleri arsivine tasimaktadir. Slow Karadeniz Fm internet uzerinden 900 ze askin web sitesinden ve pc masaustu radyo dinleme programlarından ayrica facebook Slow Karadeniz Fm Resmi Sayfasi Tikla Dinle menusunden de dinlenmektedir. 96.0

Radyomuzun cep telefonu Tunein Iphone ve andoid isletim sistemli tum cihazlardan da dinlenebildigini ifade eden Sn: Furuncu "Slow Karadeniz Fm Yonetim Kurulu basta ben olmak uzere calisma arkadaslarimla ve guclu alt yapidaki radyo programci kardeslerimle karadeniz bolgesine ihtiyac duyuldugu boyle bir slow radyoyu kurup yayin hayatina 01.01.2007 yilinda baslattigimiz icin cok mutluyuz. Onumuzdeki yillarda basta Turksat uydusu olmak uzere D-smart Dijiturk ve Teledunya yayinlarina da gececegiz" dedi. sn: furuncu


www.slowkaradenizfm.com

www.facebook.com/slowkaradenizfmresmisayfasi

www.facebook.com/groups/slowkaradenizfmresmigrup

twitter.com/slowkaradeniz

linke tıkla normal indirme seçenekten slow karadeniz programı indir

http://hotfile.com/dl/81512110/2e69aca/slowkaradenizfm.zip.html


radyo e-mail : slowkaradenizfm( at )msn.com
radyo reklam hatti : 0507 481 88 21
radyo gsm : 0530 637 20 80
radyo canli yayin tel : cok yakinda
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu