Forum'da ara:
Ara



Bunu Deneyecekmisiniz ?
Evet
  100%
[ 9 ]
Hayır
  0%
[ 0 ]
Toplam Oylar : 9

Yazar Mesaj
Mesaj11.03.2013, 10:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Siteniz İçin Android Uygulaması


Arkadaşlar sizler için araştırdım buldup hepinize yararlı olacagını düşünüyorum

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeterli bütçenizin olmamasından dolayı siteniz için mobil uygulama yapmayı sürekli erteliyor musunuz? Ya da bir akıllı telefon kullanıcısı olarak en sevdiğiniz siteleri kolayca okuyabileceğiniz bir mobil uygulama olmamasından mı şikayetçisiniz?
Artık mobil uygulamanızı geliştirmek için gereken ücreti ya da favori sitelerinizin mobil cihaz desteği olmama sorununu düşünmeyin. Çünkü bu yazının sonunda kendi mobil uygulamanızı birkaç dakikada kolayca oluşturabileceksiniz.
AppYet, sitenizin RSS beslemesini alıp onu Android uygulamasına dönüştüren bir online servis. Bu servis ile hiçbir programlama bilgisine sahip olmadan, birkaç adımda kolayca Android uygulamanızı geliştirebileceksiniz.
Şu Adımları Takip Edin:

1.AppYet.com’a gidin ve sağ üst köşedeki “Create App” butonuna tıklayın. Daha sonra “Sign Up”’a tıklayarak kayıt olun.

2.Kayıt olup giriş yaptıktan sonra, aşağıdaki uygulama oluşturma sayfasına yönlendirileceksiniz. Application name yazan boşluğa uygulamanızın ismini (genellikle bu site adınız olur) ve sonuncusuna da RSS besleme adresinizi yazın ve alttaki Create App butonuna tıklayın.

3.Açılan sayfadan uygulama logonuzu ekleyebilir ve uygulama sürümünüzü yazabilirsiniz.

4. Tüm favori siteleri için Android uygulaması oluşturmak isteyen kullanıcılar ise Feed sekmesine tıklayıp istedikleri kadar sitenin RSS beslemesine ekleyebilirler.

5.İşlemleri tamamladıktan sonra uygulamanız mailinize gelecek. Buradan Android telefonunuza uygulamayı yükleyebilir, sitenize veya Android Market’e gönderip okurlarınızın uygulamadan yararlanmasını sağlayabilirsiniz.
Uygulama telefonunuzda şu şekilde gözükecek.

AppYet servisiyle oluşturduğunuz ücretsiz uygulamalar, içinde AppYet’in reklamlarını barındırıyor. Eğer kendi reklamlarınızı koymak ya da bu reklamları kaldırmak istiyorsanız, uygulamanın ücretli sürümüne 49$’lık bir ücretle sahip olabilirsiniz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu