Selamın Aleyküm arkadaşlar,ben bir oyun tasarımı kullanıyorum.Tasarım Facebook beğeni tuşunu kapatıyor.Bunu nasıl engellerim? ______________ öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
Tasarımda facebook beğeni tuşu koduna yer kalmadıysa sizde herhangi bir sayfanıza koyabilirsiniz.
çözüm olmazsa yaparım Bu arada başka çözümü olan var mı? ______________ öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
Veya kodu alın, tasarım ayalarına girin kategoriler kısımının altına facebook beğen kodunu koyun kaydet butonuna tıklayınız.. Böylece tüm sayfalarda yer edinmiş olur.. Bir deneyiniz tabi isterseniz.. ______________ - Teknik Destek Personeli
Buna benzer kodlarla istedigin yerleri div tablosu icerisine alip istedigin yerlere ceke bilirsin.
Fakat css tecrüben olmasi gerekiyor. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Buna benzer kodlarla istedigin yerleri div tablosu icerisine alip istedigin yerlere ceke bilirsin.
Fakat css tecrüben olmasi gerekiyor. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Fakat css tecrüben olmasi gerekiyor.
benim css tecrübem yok Eğer rica etsem başka bir çözüm önerir misiniz?[/i] ______________ öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.