Arkadaşlar Veya abiler , ben site açtım bu siteyi yapmakta gayretliyim ,
Güzel sözlerin oldugu bi facebook sayfam var onun için yapıcam bu siteyi fakat pek anlamıyorum yardım edicek yokmu
Herkesin sitesine baktıgımda fıstık gibi tema yapmış ama ben tema ekledigimde bütün yerlerde link ekle yazıyo ne yapmam gerektigini tam olarak anlamıyorum sadece Sözler ile alakalı bir sayfa açıcam günde söz eklicem yardım edermsn
Sizinde siteleriniz iyi olabilir zaman ile.
Fakat bizler burada senelerdir site kurmak için zaman harcıyoruz.
En önemlisi hepimiz severek gönül koyarak başladık bu işlere kendimizi geliştirmek için senelerdir uğraştık.
Yani herşey sabır ile oluyor çaba gösterip öğrenerek ne probleminiz varsa bana özel mesaj atın ben size yardımcı olmaya çalışacağım. ______________ - Teknik Destek Personeli
bazen diyorum bir site açayim o site bedava-sitem üyelerinin derdine derman olsun ve o siteye bakan herkes kendi prof sitesini yapabilsin sonra diyorum ya verecegim onca emek boşa giderse..
Herkesin sitesine baktıgımda fıstık gibi tema yapmış ama ben tema ekledigimde bütün yerlerde link ekle yazıyo ne yapmam gerektigini tam olarak anlamıyorum sadece Sözler ile alakalı bir sayfa açıcam günde söz eklicem yardım edermsn
Kardeşim en kolay, kullanışlı web site sistemi bana göre bedava-sitemdir.. Bu isyankar tavırlar bence hoş değil. Biraz gayret sonucu bir çok şeyi elde edebilirsin.. Forumda özellikle yeni başlayanlar için, gayret eden çabalayanlar için yüzlerce bilgi, tanım ve incelemeler var. Ol demekle olmaz birşey.. O sadece Allah'a mahsustur.
Arkadaşlar Veya abiler , ben site açtım bu siteyi yapmakta gayretliyim ,
Güzel sözlerin oldugu bi facebook sayfam var onun için yapıcam bu siteyi fakat pek anlamıyorum yardım edicek yokmu
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.