Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.04.2014, 12:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Samsung'un Yeni Galaxy Modeli S5 Türkiye'de



Telefon kullanıcıları hergün zenginlentirilmiş yaşantılarının ayrıca, kendilerine ilham verecek mobil araçlar arayışındadırlar.Bilgilerini yenileyebilecek cep telefonları aramaktadırlar. Samsung S5, kişilerin fikir ürettikleri yeniliklerle, bugün piyasadaki üst düzey telefonu sunmaya odaklanan temel ve kullanışlı özelliklere sahip, ikonik bir tasarımı temsil ediyor.

Yeni Galaxy S5; 16 megapiksel kamera, güncellenmiş bir menü ve ön görünüme ulaşmış gelişmiş kamera işlemleri sayesinde kişilerin yorulmadan fotoğraf çekebilmelerini, değiştirmelerini ve yayınlamalarını sağlıyor.

Samsung Galaxy S5, 0,3 sn ye kadar odaklanma sağlayan dünyanın en hızlı sabitleme özelliğini sunuyor ve ileri düzey Yüksek Dinamik Aralığı (High Dynamic Range) özelliği ile tüm şartlarda doğal ışık ve renkleri göz alıcı bir doymuşlukta tekrar oluşumu sağlıyor. Aynı zamanda Samsung GalaxyS5’in yeni Selective Focus özelliği, kişilerin ortak ağda bir nesnenin belirli bir alanına sabitlenmesini sağlarken, arka planı bulanıklaştırabiliyor. Bu özellik ile kullanıcıların, Sığ Alan Derinliği (DOF) etkisi oluşturmak için özel bir lens setine ihtiyacı kalmıyor.
Samsung S5, beşinci nesil Wi-Fi 802.11ac ile 2X2 MIMO özelliği sunmakta ve LTE Kategori 4 standardı ile çok sayıda LTE frekansını desteklemektedir. Daha seri veri bağlantısı talep eden kullanıcılar için Samsung Galaxy, sahip olduğu Download Booster gelişmiş teknolojisiyle Wi-Fi ile LTE teknolojilerini aynı anda birbirine bağlayarak veri hızlarını kuvvetlendiren yenilikçi Wi-Fi özelliğini sağlıyor. Samsung S5, nerede olursa olsun, kullanıcıların mümkün olan en hızlı bağlantıya sahip olmalarına yardımcı oluyor.
______________
-----------------------bAbA hArmAn ---------------
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu