Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.05.2014, 10:33 (UTC)    
Mesaj konusu: Son Günlerin En Gözde Dizisi True Detective



Alışkın olduğunuz filmlerin yerini artık dizi film seyret almaktadır. Öncelikli olarak yabancı diziler ilk tercihleri almış olup, izleme tercihleri daha çok kolaylaştıkça zevkli zamanıda yanında getiriyor. Artık film yerine öncelik olarak kişilerin tercihi dizi olmakta, tercih edilmesinin gerekçeleri ayda birken artık her hafta yeni bir heyecan dolu bölümlerin yayınlamasının yanı sıra seyirleri daha çok cezbettiriyor, izledikçe daha çok merak uyandırmalarına rağmen soru işaretleri bırakıyor ve seyir halinin sürekliliğini fazlalaştırdığı için talep olarak dizilere yoğunluk başlıyor. Tercihini dizilerden yana kullananlara seçeneklerin içerisinde bulunan son gözde olarak True Detective önerebiliriz.

Son günlerde adını belki sıkça duymuşsunuzdur bu dizinin. True Detective yukarı,True Detective aşağı. Diziden bahsederken kişiler bu isimlerden birisini söylüyorlar:

Olasılık olarak bahsettikleri şu: “Abi dünyanın en iyi dizisi, kesinlikle izle tavsiye ediyorum, televizyon böyle bir senaryo görmedi.” veya daha ziyade şu: “Çok ağır bir diziymiş pek etki bırakmadı başka birşey izleyeceğim.”. Bu yazıyı eğer okuyorsanız büyük ihtimalle lik gruptasınız ve çok şanslısınız. True Detective çünkü, yayın sektörü boyunca ekranlarda görebileceğiniz en kaliteli yapımların gözdesi.
______________
-----------------------bAbA hArmAn ---------------
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu