Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj27.08.2014, 01:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Virüs Programlarıyla ilgili uyarım

Arkadaşlar, 4 yıl kadar bir bilgisayar teknisyeni yanında mesleğim olmamasına rağmen merakım olduğundan çalıştım.. Yani donanımla ilgili pek çok bilgi sahibi edindim.

Ancak bilgisayarların, diskleri yarıya kadar boş olmasına rağmen, Ram kaynaklı çöküntü yaşayıp windowsun patlak vermesine yıllarca akıl sır erdiremedim ve sonunda buldum. Yanıt: VİRÜS PROGRAMLARI.

Mantıklı olarak düşündüm ve bir kaç forumda konuyu paylaştım. Bana hak verdiler. Arkadaşlar, bir bilgisayarcının bilgisayarı satabilmesi için, ne olması gerekir? Bilgisayarın bozulması, parçalarının değişmesi.. Değil mi? Bunu nasıl yapar.. Virüsle.. Ee bu bilgisayarcılar aynı zamanda virüs programcılarıyla da ortak çalışmıyor mu? Zaten virüsler olmasa, bu programlar nasıl satılsın? Öyleyse işlerinin iyi olması için bol bol virüsün ortada gezmesi gerekiyor. Yani anlayacağınız, virüsü üretenlerle virüsle mücadele edenler aynı kişilerken onların programlarına güvenmek saçmalık oluyor..

Virüs programı kullandığım dönemde, 6 ayda bir bilgisayarımı formatlamak zorunda kalırdım yada windows zaten çökerdi.. Şuanda 2 yıl oldu ve makine hiç formata ihtiyaç duymadı.. Artık gerisini siz düşünün. Bunun referanslarıda bilgisayar kullanıcıları arasında gittikçe çoğalıyor..


Dipnot olarak bilgisayarımda; 3GB Ram, 1 GB Invidia'nın metal fanlı Ekran kartı. Intel Pentium işlemci var.
______________

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu