Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.01.2017, 20:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Hakka Davet

Herkese selamun aleyküm. Hz. Peygamber sallallâhu aleyhi vesellem, bir hadis-i şerifte şöyle buyurmuştur: "İlim öğrenmek, kadın ve erkek her Müslümana farzdır." (Beyhaki) Biz de bu ilimlere insanların daha kolay ulaşması için, hizmet babında Hakka Davat (http://hakkadavet34.tr.gg) sitesini kurduk. Bu sitedeki bilgileri hazırlarken, Seyda Muhammed Konyevi (k.s) Hazretleri'nin eserlerinden faydalandık.

Bu sitedeki bilgileri hazırlamak, saatler sürüyor. Bu nedenle bizler de, emeğimizin karşılığını sitemize ziyaretçi gelmesiyle almak istiyoruz. Sitemiz şu anda ücretsiz alan adına kurulu. Ancak, yeterli desteğe ulaştığımızda sitemizi ücretli alan adına taşımak istiyoruz. Sizden bu konuda küçük bir ricamız var: Sitede mevcut bulunan Google Reklamları'na birer kez tıklamanızı rica ediyoruz. Çünkü bu reklamlar tıklandığı zaman, Google tıklama başına para ödüyor.

Hakka Davet sitemizi ücretli alan adına taşıyabilmek için de maddi desteğe ihtiyacımız var. Gelin, siz de bu hizmete ortak olun! Peygamber Efendimiz sallallâhu aleyhi vesellem, "Bir hayra vesile olan, o hayrı işlemiş gibidir." buyurmaktadır. Onun için bu hizmeti geliştirmekte sizin de katkınız olsun istiyoruz.

Allah rızası için bu sitedeki bilgilerden olabildiğince istifade etmeye çalışalım ve arkadaşlarımızla da paylaşarak daha fazla kişinin istifade etmesine vesile olalım.

Allah hepinizden ve hepimizden razı olsun. (Amin)

http://hakkadavet34.tr.gg
______________
Hakka Davet


En son hakkadavet34 tarafından 01.01.2017 20:03:05 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu