Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj05.01.2018, 22:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Üstteki Bedava-Sitem Reklamı Hk.

Öncelikle merhabalar,

Çok uzun zaman önce aktif olarak bir bs üyesi idim. Fakat uzun süredir hiç ilgilenmiyordum. Birden bire yeniden burada aktif olmak istedim ve çalışmalara başladım. Fakat bir sorum olacak.

Bu üst tarafta bulunan reklamı menünün altına kaydırabilme ihtimalim var mı acaba? Yine üstte duracak ama menünün altında. Bu şekilde hoş görünmüyor.

Bahsettiğim konunun hem kurallar açısından hemde olabilitesi açısından imkanı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

EDİT1#: Ben menüyü reklamın üzerine çıkardım. Reklam halen görünür halde. Bu durumun kurallar açısından yanlışı var ise lütfen belirtiniz. Ona göre farklı bir tasarım arayışına geçeceğim.

EDİT2#: Diğer yan taraftaki reklamıda header kısmını kapattığı için biraz aşağı kaydırdım. Aynı şekilde bununda kurallar açısından yanlışı var ise lütfen belirtiniz. Her iki reklamda halen görünür halde. Hiç bir şekilde üzerlerini kapatmadım veya gizlemedim.

Arrow forum imzanızda bulunan Bedava sitem dışı linkler kaldırıldı @isacotur
______________
http://yapb0z.tr.gg/


En son yapb0z tarafından 16.01.2018 15:11:29 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
Mesaj16.01.2018, 15:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

@yapb0z


Bedava sitem kuralllarından birisi de reklamların üzerine kapama ve yer değişimi yapılmaması gerekiyor eğer temanızla ilgili düzenleme yapamıyorsanız reklam yer değişimi için Admin Tarık beye konuyu özetleyen bir mail atmanızı öneririm, cevap ne olur bilemem
Rolling Eyes
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu