Forum'da ara:
Ara



ne düşünüyorsunuz?
iyi
  0%
[ 0 ]
kötü
  0%
[ 0 ]
çirkin
  100%
[ 1 ]
Toplam Oylar : 1

Yazar Mesaj
Mesaj08.01.2018, 18:18 (UTC)    
Mesaj konusu: basketbolbahsi ─iddaa, basketbol, tahmin


http://basketbolbahsi.tr.gg/index.htm
http://basketbolbahsi.tr.gg/forum/index.htm
merhaba arkadaşlar,
pek çok kullanıcının burada yaptığı reklamlar sonucunda internet sitesinin daha popüler, ilginç farklı ve başarılı fikirlerin ise burada değerlenmeye başladığını farkettim. kısmen öyle. hiç değilse tr.gg sistemi hala istikrarını taşa, çakıla takılsa bile sürdürmekte. bu platformda bende kendime ait, herkesin katkıda bulunabileceği bir internet sitesi hazırladım. çalışmalarım devam etmekte, aklıma geldikçe, bak burada şöyleymiş bende de olsun dediğim her özelliği alamasam da alabildiğimi siteme ekledim, ekliyorum, eklemeye çalışıyorum.

internet sitemin olayı zaten sitenin adında saklı. hatta saklı bile değil apaçık ortada. basketbol tutkunlarının para kazanabileceği bir sistem var, yasal olarak şu anda kullanılabilinen...
bu sisteme para yatırarak, maçları, oyuncuları, koşulları takip ederek kupon oluşturuyorsunuz. tahminlerinize ve önsezilerinize güveniyorsanız bingo!!! para kazandınız.
çok kolay gözüküyor, ben yaparım mı diyorsunuz Smile hiçte öyle sanmayın. tek maçtan yatan kuponlar, ev ocak söndüren maçlar, aile ilişkisini darmaduman eden, geceleri gözünüze uyku sokmayan maçlar yüzünden çoluğunuzdan çocuğunuzdan olabilirsiniz. (yazar burada bu oyunu hobi olarak değil, iş kapısı olarak görenlere değdirmektedir.)

biz hobi olarak oynuyoruz, öyle bilyon dolarlar yatırmıyoruz. zira o kadar paramız olsa seyahat hakkımızı kullanıp, görmediğimiz diyarları keşfederiz değil mi?

amacımız cebimizde harçlığımız olsun, valla bak başka bişey istemiyorum.

neyse resmî ve ciddi uslubumu, sıcak ve samimi bir yazıya dönüştürmem, karakterimi ele veriyor. kimliğimi daha fazla deşifre etmeden yazımı noktalamak istiyorum.

siz -değerli- ziyaretçi ve üyelerden istediğim platformuma katkıda bulunmanız ve -forum-da aktif olarak iki lafın belini kırabilecek potansiyele sahip, basketboldan konuşup, şu kuponu yapsam mı deyip geyiğin dibine vurmaktır.

sizli bizli konuştuğumu bakmayınız, hepimiz eli ç*künde olan insanlarız.
cümlelerimi nazım hikmet'in birkaç mısrası ile bitirmek istiyorum:

"Saat beş, karıcığım.
Dışarda susuzluğu
acayip fısıltısı
toprak damı
ve sonsuzluğun ortasında kımıldanmadan duran
bir sakat ve sıska atıyla,
yani, kederden çıldırtmak için içerdeki adamı
dışarda bütün ustalığı, bütün takım taklavatıyla
ağaçsız boşluğa kıpkızıl inmekte bir bozkır akşamı."
─Bir Cezaevinde Tecritteki Adamın Mektupları
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu