Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj19.02.2018, 20:33 (UTC)    
Mesaj konusu: saçekimihakkında bilgiler

Saç Ekiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
Kellik sorunu bazı kişilerde fazla önemsenmezken birçok kişide önemli bir eksiklik olarak görülmektedir. Saçların dökülme nedenleri incelendiğinde; saçekimihakkinda


Bedensel yapıda oluşan hormon dengesizliği faktörleri
Kişilerin genetik yapılarından kaynaklana faktörler
Yaşam süresinde geçirilen değişik yapıdaki hastalık faktörleri
Stresten kaynaklı faktörler
Bayanlarda menopoz dönemindeki etkili faktörler
Saç kıran hastalığının etkileri
Kafa derisinde ve dokusunda oluşan faktörler
dökülmeye neden olan faktörler olarak gösterilebilir.
Bunun belirtilmesindeki sebep saç ekiminde dikkat edilmesi gerekenler göz önünde bulundurulurken öncelikle kelliğin nedenleri bilinmesi ve ona göre tedavi uygulanması gerektiğindendir.
Saç Ekimine Başlamadan Önce Yapılması Gerekenler
Ektirecek kişinin alkol kullanım alışkanlığı mevcut ise saçlarının daha düzenli çıkması tedavinin kısa sürede olumlu yanıt vermesi ve deri dokusunun canlanması için saç ekimi öncesi en az 3 günlük bir süre içerisinde alkolden ve alkollü içeceklerden uzak durması gerekmektedir.

Belirli rahatsızlıklardan dolayı aspirin ve muadili olan kan sulandırıcı ilaç kullananların saç ektirme faaliyetine başlamadan önce ilaç kullanımına bir hafta öncesinden ara vermiş olması gerekmektedir. Çünkü saç ekim sırasında enjektörün deri dokusuna batması ve kanamaların ortaya çıkması kanın sulandırılmış olması durumunda durdurulmasını zorlaştıracağından hapların kullanılmaması gerekmektedir.

Kellik sorununun yanında mevcut saçlarını bakım kremleri ve buna benzer losyonlarla yıkayanların operasyona başlamadan bu tür etkili madde kullanımında vazgeçmiş olmaları gerekir.

Ektirmek isteyenlerin sigara tiryakiliği varsa işleme başlamadan en az bir gün önce sigarayı terk etmiş olmaları gerekir.

http://sacekimihakkinda.com
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu