Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj24.07.2018, 15:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Özel kolej Fiyatları

Bursa Anaokulu
Almanya'da yapılan bir araştırmaya göre ideal bir okul nasıl olmalı sorusunun cevabı uzman öğretmen jürileri tarafından cevaplanmış. Herkes en iyi okulu ararken olaya başka bir açıdan Alman öğretmenler neler söylemiş hep birlikte bir bakalım. Eğer bir okulda hem öğretmenler hem de öğrenciler el ele verirse o okul çok güçlü olur. Ekip ruhu kuvvetlenirse öğretmen ve öğrenciler hep birlikte yardımlaşmayı öğrenirler. Bursa özel anaokulları bu motto doğrultusunda eğitim ve öğretimi benimsemişler.

Bursa özel okullar fiyat listesi 30,000 TL civarında başlıyor. Hatta anaokulları için pazarlık bile yapmanız mümkün olabilir. Çocuğunuzu 4 ya da 5 yıllık kayıt yaptırırsanız fiyatta indirim mümkün olabilir. Ben sadece öngörülerimi sizlerle paylaşıyorum. Sonuçta okul da olsa belli bir pazarlık payı olabilir. Mesela bir arkadaşımın 1 erkek 1 kız çocuğu olduğu için kardeş indirimden faydalanıyorlar. Ama öte yandan sadece tek çocuğu olan komşumuzun çocuğu ise 5 yıllık peşin ödeme yaptırdığı için kardeşi varmış gibi indirim aldı. Bursa anaokulları listesi genel olarak vermek gerekirse Nilüfer ilçesinde daha fazla var gibi bir araştırma yapmıştım. Ama sizler isterseniz hangi ilçede yaşamak ve çocuğunuzu okula göndermek istiyorsanız o okulun şartlarını öğrenebilirsiniz. Fiyat araştırması yaparken servisi ve okulda yemek verilip verilmediğine bakarsanız daha iyi olur.

Anaokulu Bursa
Bursada anaokulları deyince bazı bilinçsiz ailelerin umursamaz bir tavırla çocuklarına yaklaştıklarını görebiliyoruz. Bu ailelerin çocukları sevmedikleri anlamı taşımasa da her aile her konuda bilinçli ebeveyn olamadıkları anlamı taşıyor. Aman canım altı üstü anaokulu iyisi kötüsü nedir ki? diye düşünen velilerden bahsediyorum. Üzülerek belirtmeliyim ki böyle aileler çocuklarının öğrenme algılarının en açık olduğu çağlarda böyle düşünerek onlara istemeyerek uzun vadede zarar veriyorlar. Keşke o yaştaki yani 4-5 yaşlarındaki çocukların seçme hakkı olsa da bursada en iyi anaokulu tercihlerini kendileri yapsalar. Ağzı var dili yok dediğimiz çocuklarımız kendi özgür iradeleriyle seçemedikleri okullarda ne kadar mutlular acaba? Arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle olan uyumlarını yakından takip ediyor musunuz? İşte bunları cevabı hayırsa yine üzülerek belirtmek isterim ki bursa özel okul fiyatları baz alınarak çocukların okul tercihini yapmayın. Bir anaokulu şu özelliklere sahip mi? Öğretmenler her çocuğa yeteneklerini geliştirmesi ve severek sorumluluklarını yerine getirmesi için şans veriyorlar mı. Okuldaki ambiansa yani atmosfere,pedagojik formasyona ya da eğitim metodlarına göz atıyor musunuz? Bursa anaokulu fiyatları baz alınacaksa bunları da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. Çocuğunuzun ders çalışma verimini takip edin, Belki öğretmen ya da okulun müdürü çocuğa soğuk davranıp çocuğunuzu derslerinden ve okul hayatından istemeyerek uzaklaştırabilir. İşte bu anlattığımız başlıkları bile yerine getirip ona göre tercih yapsanız bile doğruya yaklaştığınızı söyleyebiliriz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu