Merhaba arkadaşlar 2011 den beri bu forumdaydım bir çok sitem vardı hatta ice-blog.tr.gg ile doruk noktama ermiştim. Şimdi hayatımı webmasterlık üzerine geçindiriyorum gerçekten foruma girince çok hüzünlendim geçmişi yad ettim bir an tüm bs ailesine selamlar herkese çok teşekkür ederim..
BS de kendini geliştiren com veya com.tr site açtı ve onun üzerinden devam ediyorlar, eski kulanıcılar ara sıra forumlara gelip mesajlar bırakanlar var, birde site sayısının artışıyla birlikte haliyle forum sitelerinde de artış oldu herkes farklı mecralarda takılıyor. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.