Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.11.2018, 17:48 (UTC)    
Mesaj konusu: site içeriği görünmüyor

Kullandığım tasarım clean. Başka tüm tasarımlarda tarayıcıda sitemin içeriği görünürken kullandığım tasarımda ise tarayıcıda sitenin içeriği görüntülenemiyor. Ne yazık ki site içerisindeki boyutlandırmalar diğer tasarımlar için uygun değil. Boyutlandırmayı diğer tasarımlara ayarlamaya kalkarsam bu çok eziyetli olacak çünkü site içeriği çok. Bu sorunumu çözebilecek birisi var ise memnun olurum.
Clean Tasarımında sitemin içeriği görünmediğinden sorun düzeltilene kadar Flexble tasarımını ayarladım.

Umarım sayenizde yine Clean tasarımına geçebilirim.
______________


En son atakoybaklan tarafından 02.12.2018 12:22:03 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj03.12.2018, 20:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba, sorununuz hakkında yardımcı olmak isteriz lakin sizin de teknik destek isterken, bazı şeyleri göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

Arrow Site tasarımını değiştirdiğinizde, site kodlamanız resetlenir ve yeniden düzenlenir. Bu sebeple, şu durumda size yardımcı olmaya çalışacak birisi sitenize girdiğinde, Clean tasarıma ait hatalı kodlamayı değil, Flexible tasarıma ait çalışır vaziyetteki kodlamayı görür.
Arrow Ortada kodlamanın olmadığı durumda, sorunla ilgili daha ayrıntılı bilgi vermek, sorunla ilgili bir görsel paylaşmak vs. sorunun çözümünü kolaylaştırır.

Ortada herhangi bir kodlama da, detaylı sorun tanımı da olmadığı için, bu mesajınız yoluyla, birilerinin size yardımcı olmasını beklemeniz hata olur. Ancak siz çözüm üretmek adına, teknik destek sağlamaya çalışan arkadaşlara yardımcı olursanız, onlar da soruna bir çözüm bulacaktır.

İyi çalışmalar.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu