Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj08.11.2019, 18:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Bağlantınız gizli değil

Bağlantınız gizli değil
Saldırganlar m.zeyyenekmek.tr.gg üzerinden bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir
Bu sunucu........ tr.gg olduğunu kanıtlayamadı. Güvenlik sertifikası tr.gg alan adından geliyor. Bu durum, bir yanlış yapılandırmadan veya bağlantıya müdahale eden bir saldırgandan kaynaklanıyor olabilir.

Bütün tr.gg sitelerin çoğunda Google bu notu gönderiyor
Mesaj09.11.2019, 00:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eskiden tr.gg sitelerine MOBİLDEN girerken adresin başına m. koyup giriliyordu. Şimdi normal adres ile giriliyor. Yani;

m.zeyyenekmek.tr.gg

yerine

zeyyenekmek.tr.gg olarak girdiğinde sorunun çözülecektir.
______________

gizliilimler.org / 4kitap.tr.gg / mehmetakifardic.tr.gg
Mesaj09.11.2019, 11:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Sorununuz Bedava-Sitem'in https yönlendirmesi ile ilgili. Https güvenlikli bir protokol sağlar ancak alt alan adları olan sitelerimize bu yapılandırma tam anlamıyla sağlanamadığı için bu gibi ufak tefek sorunlar karşımıza çıkabiliyor. Şimdilik ise bu sorunlara kendimiz (belki geçici belki de hep böyle olacak) çareler bulmaktayız.

Tasarımlar kısmında mobil tasarımınızı iptal edip, mobil uyumlu (responsive templates) tasarım kullanırsanız hem mobil tasarım kısmının zahmetinden hem de bahsettiğiniz sorundan kurtulmuş olursunuz. Ayrıca tasarımlarınızda sitenizin her hangi bir sayfasına bağlantı/menü oluştururken adresinizin başına www getirmemeniz yine sitenizin https protokolü için faydalı olacaktır. Site adresi başına getirilen www uzantıları maalesef yine sitemizin sertikasının doğrulanamamasına sebebiyet verecektir.

Yani; sitemizin adresini https://www.siteadı.tr.gg şeklinde yazmaktansa https://siteadı.tr.gg şeklinde yazarak bu sorunu ortadan kaldırmak mümkün.

Sorununuzun değişmemesi veya bu konu ile ilgili yeni bir sorun yaşarsanız bu başlığınız altında tekrar gündeme getirebilir, başka sorunuz varsa yine buradan bizlere sorabilirsiniz.

Sitenizde iyi eğlenceler dilerim.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu