Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.06.2008, 21:23 (UTC)    
Mesaj konusu: windows 7

Windows Vista'nın takipçisi yavaş yavaş şekle giriyor. CHIP Online, ilk deneme sürümlerinden birini yükledi ve önemli özellikleri sizler için inceledi. Genel olarak, Microsoft'un önünde uzun bir yol olduğunu söylemek mümkün.

Windows 7'nin bu ön sürümünde tüm yenilikleri ve görsel iyileştirmeleri görmek isteyenlerin, oldukça keskin gözlere sahip olması gerekiyor. Çünkü Windows 7'nin masaüstü ilk bakışta Vista'nınkinden pek farklı değil. Ancak birkaç tıklamadan sonra, bazı şeylerin değiştiğini farketmek mümkün.

Windows 7'ye ilk bakış

Yeni Windows daha açılmadan ilk yeniliğini farkettiriyor: Açılış ekranı, basit bir hareketli çubuk yerine, tam ekran boyutunda hareketli bir ışık animasyonu halini almış.

Windows'un "Başlat" menüsünde de küçük değişiklikler var: Sol bölümdeki elemanları bir "raptiye" vasıtası ile sabitlemek mümkün. Vista kullanıcılarından çoğu, simgelerin kullanım sıklığına bağlı olarak yerlerinin değişmesinden şikayetçi idi. Bir başka yenilik: Başlat menüsündeki arama çubuğunda yaptığınız sorguların sonuçları için artık menünün tamamı kullanılıyor. Vista'da sonuçlar sol bölümde görüntüleniyordu.

Sistem tablasındaki simgelerin yanında, yukarı yönlü bir ok bulunmakta. Bu ok, gizlenen simgeleri küçük bir menü şeklinde görüntülüyor. Önceki sürümlerde bu oka tıklandığında sistem tablası tamamen açılıyor ve tüm simgeleri görüntülüyordu.

______________
Www.FaLoG.Tr.Gg
Mesaj30.06.2008, 10:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

efferim onlara Wink
______________
Mesaj30.06.2008, 10:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

bence vista neyse windows 7 de o Rolling Eyes
______________
Www.FaLoG.Tr.Gg
Mesaj20.07.2008, 08:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Windows 7 boş geçer vista dan farkı yok
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu