Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj22.07.2008, 09:12 (UTC)    
Mesaj konusu: GTA4 Liberty City Özellikleri (süper olacak)

Size GTA 4 hakkındaki merek edilenleri maddeler halinde kısaca yazacam.

1- GTA 4, GTA 3'ün geçtiği mekanda yani Liberty City (Newyork) de geçecektir. Tabi GTA 3 te 80 li yılların Liberty City si vardı. Şimdi ise günümüzün Liberty City si olacak.
2- GTA 4 Liberty City, San Andreas'tan biraz daha küçük olacak ama çok daha ayrıntılı olacak. San Andreas'taki gibi boş alanlar olmayacak.
3- Oyun yeni grafik motoru ile yapıldığı için çok değişik bir hava verecek. Yani çok daha gerçekçi ve ayrıntılı olacak. Efekler çok daha güzel olacak.
4- GTA 4 Liberty City'de toplam 5 bölge olacak. Ver her biri kendine has olacak.
5- GTA 4 te uçak kullanma olmayacak ama helikopterler olacak.
6- Çok kullanışlı yeni bir hedef sistemi olacak. Silağımızı daha verimli kullanabileceğiz.
7- İnsanlarla daha gerçekçi kontaklar kurulacak. Parti verebileceksiniz kafanıza göre ve barlarda sabahlayabileceksiniz. Ayrıca o kişiler sizin davranışlarınıza göre sizinle muhattap olacak.
8- Dövüş sistemide tamamen değişecek. Çok daha rahat dövüşebileceğiz.
9- Diğer GTA'larda olduğu gibi yolun ortasında silahla dolaşırsanız başınız derde girecek. Yoldaki insanlar size tepki gösterecek.
10- Düşmanlarınız vururmuş olsalarda size karşı koymaya devam edecek. Eskisi gibi korkak düşmanları ve halkı unutun. Yapay zekaları çok gelişmiş olacak. Zekice hareket edecekler.
11- Durup dururken serseriler ve ayyaşlar size sataşacak. Sizi soyabilecek. Hatta ansızın vurulabileceksiniz.
12- Oyundaki halkın hafızası olacak. Yani sizi birini öldürürken görmüş biri sizi tekrar bir yerde görürse panikleyip kaçacak. Hatta polisi bile çağırabilecek.
13- Oyun çok daha zorlaşacak. Görevlerin haricinde normalde bile gerçekçilik sayesinde zorlanacaksınız.
14- Artık öyle "in arabadan koçum" tarzı araba soymak yok. Yani en azından kimse size "buyrun efendim" demeyecek. Bağzen arabayı çalmak için camı bile kırmak zorunda kalacaksınız. Hatta Düz kontak yapma durumundada olacaksınız.
15- Yeni grafik motoru sayesinde Trafik kazalarından gerçekçi hasarlar alınacak. Camdan fırlayabileceksiniz kaza esnasında. Ve daha birçok animasyonda olacak.
16- GTA 4 internettende oynanabilinecek.
17- Oyunun Görevlerini bitirebilmek için çok sıkı bir oyunla 100 saat harcamanız gerekiyor (en azmış). Ayrıca oyunu bitirseniz bile devam etme durumu olacakmış (Tam açık değil burası. Sanırım ouynda kendine has bir iş ve grup kurup bir nevi similasyon şeklinde devam edilebilecekmiş)
18- Polisler tam bir baş belasına dönecekmiş. Artık aptal polisler yok. Ayrıca her polis aracında internete bağlı bilgisayar olacak. Böylece sizde dahil polislerde güncel suçları ve suçluları takip edip her an herşeyden her polisin haberi olacakmış.
19- Bir suç işlediğinizde en önemli unsur şahitler olacak. Yani işlediğiniz suçu kimse görmedi ise yırtabileceksiniz. Ama görenler varsa ya onlarıda temizleyin yada sağ üstte olacak haritada bir suç mahali şeklinde alan görünecekmiş ve bu alana polisler ve dedektifler gelip sizi bulmak için uğraşcakmış. Eğer o durumu daha düzeltmeden başka suç işlerseniz yandınız. Suç mahali ve görevli polisler çoğalıcak vede size nefes aldırmayacaklar.
20- Oyunda bir cep telefonunuz olacak ve hemen tüm oyun boyunca birçok işinizi onunla halledeceksizin. Sadece sizi aramayacaklar. Sizde arayacaksınız. Mesela 911 arayında istediğiniz yere polisleri yollayabileceksini. Yada bir adamı arıyorsunuz. ve görev gereği kim oldupu belli değil. Halk içinde (mesela bir pazarda) Onun size verilen tel nosunu arayıp kim konuşuyorsa telefonla onun o olduğunu anyacabileceksiniz. Veya etreftaki herkezi öldürüp patronunuzu deli edebilirsiniz.
21- Taksilere binip, parasını verip istediğiniz yere gidebilkeceksiniz. Yani siz kullanmak zorunda değilsiniz artık.
22- Artık otomobiller çok daha güzel olacak. Ve efeklerin yanı sıra çarptığı yere göre daha detaylı ve özel hasarlar alabilecekler.
23- Radyolar yine reklamlı ve konuşmalı geçecek.
24- GTA 4'ki karekterimiz Niko kilo alıp veremeyecek (Oyunun yeni motoru yüzünden).
25- Adamımız telefon direğine çıkabilecek. Duvarlara tırmanabilecek. Ayrıca pek çok binaya girebileceğiz. Örneğin gökdelenlerin içerisinde dolaşabileceğiz. Ve kesin olmamakla beraber oradan insanları tutup aşağıya atabileceğiz (ne gereği var ki).
26- Adamımız artık sırtını hemen heşeye (duvara falan) dayayabilecek ve o şekilde silahta kullanabilecek.
27- Geceleri tenha olmayan yerlerde dolaşırsak başımıza beklenmedik olaylar gelebilecek.
28- Tam kesin olmamakla beraber (soyulma olayı olduğu için artık) cebimizde yüksek mikter para ile dolaşmamız gerekmiyecek. ATM'lerden para çekebileceğiz.
29- Artık bir araçla bir yayaya çarptığımız zaman çarptığımız kişi havada takla atayor, yada gerçekçi diğer durumlar oluyor. Kısacası çarpmalarda artık tek düze animasyonlar yok.

Bu liste aslında daha çok uzar. Diğer ufak detayları vermedim. Sonuç olarak uzmanların dediğine göre oyun beklerntileri çok fazlası ile karşılayacak. Çünkü en önemlisi yeni grafik motoru sayesinde oyun çok gerçekçi ve stabil hale gelmiş. Ayrıca diğer GTA larda kazanılan tecrüba tamamen yansımış. Diğer GTA lardaki güzel olan herşey GTA 4 tede var. Kısacası tad aynı zevk daha fazla olacak. Birazdaha sabredelim. Ayrıca imkanı olan arkadaşlar lütfen orjinalini alsın ki bu serinin devamı gelebilsin. Zaten online modunu oynamak için orjinal keyle kayıt olmanız gerekecektir. Artık bir araçla bir yayaya çarptığımız zaman çarptığımız kişi havada takla atayor, yada gerçekçi diğer durumlar oluyor. Kısacası çarpmalarda artık tek düze animasyonlar yok.
______________
BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGindirim kodu - discount code
Mesaj22.07.2008, 09:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok oynamadım ama güzel olacağa benziyo Razz
Mesaj22.07.2008, 10:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

resimlerine baktım süper bişeye benziyor
______________

Mesaj22.07.2008, 10:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

meraba güzel oyuna benziyor ama oyunla aram yoktur
______________

Sen Yorum Göndermiyorsan Demekki 1 Kişi Eksiğiz..

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=54704
Mesaj22.07.2008, 12:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

Serverlı Olucak Razz

Turnuva Duzenlerız Burda Razz
Mesaj22.07.2008, 12:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben oynadim.
normal oyun eglenceli ama multi-player ilgi cekici degil.
Yalniz bu oyun 18 yas üstü icindir!
Mesaj22.07.2008, 12:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Fark Yapmaz Oynayan Oynuyor Cdcıler Seve Seve Satar Mr. Green
Mesaj22.07.2008, 12:45 (UTC)    
Mesaj konusu: a

ORJİNALİ NE KADAR OLABİLİR Kİ?
______________
BİLGİSAYAR YARDIMCIDIR İNTERNETSE KRALDIR
Mesaj22.07.2008, 13:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok güzel bir oyuna benziyor Shocked
______________



Mesaj22.07.2008, 14:09 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: a

net44 yazmış:
ORJİNALİ NE KADAR OLABİLİR Kİ?


Cdsine Gore Degisir..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu