Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj24.07.2008, 11:46 (UTC)    
Mesaj konusu: Yeni Nesil Güvenlik Yazılımı

Yeni Nesil Güvenlik Yazılımı


Pc güvenliğinde dışa bağımlı olmaktan kurtuluyoroz sanırım.Zemana Bilişim Teknolojileri’nin piyasaya sunduğu Zemana AntiLogger size çok geniş modüllerle güvenliğinizi sağlıyor.

Zemana Bilişim Teknolojileri’nin 3 yılda üretip dünya pazarına sunduğu Türkiye’nin ilk bilgi güvenliği yazılımı Zemana AntiLogger, zararlı yazılımları “sezgisel” olarak fark edip, etkin bir güvenlik sağlıyor. İngilizce ve Türkçe dil seçenekleri bulunan Türkiye’nin ilk bilgi güvenliği yazılımı Zemana AntiLogger Türkiye ile aynı anda tüm dünyada satışa sunuluyor.


AntiLogger, zararlı yazılımların saldırı metodlarına karşı geliştirilmiş güçlü anti-eylem metodları içeren yenilikçi güvenlik modülleri ile "Bilgi Güvenliği"nizi imza veritabanına ihtiyaç duymadan sezgisel olarak koruma altına alır. Antilogger, bilinen tüm yöntemler ile çalışan bilgi hırsızlığı amaçlı zararlıları engellemektedir. Kullandığı sezgisel koruma metodu ile henüz ortaya çıkmamış ve bilinmeyen yeni saldırı yöntemlerine karşı da "Bilgi Güvenliği"nizi sıfır zamanlı olarak koruyabilmektedir.


AntiLogger, yaygın olarak kullanılan ve dünyaca tanınmış çeşitli güvenlik yazılımlarının bile yakalayamadığı bilinmeyen zararlılara karşı size yepyeni ve çok güçlü bir koruma sağladığı gibi çok iddialı olarak karşımıza çıkıyor.

Anti-SSL Logger, Anti-WebCam Logger ve Anti-ClipBoard Logger modülleri ile dünyada ilk olma özelliği taşımaktadır.Anti-KeyLogger modülü veri tabanlı değil eylem tabanlı olarak çalışmaktadır. Zemana AntiLogger, Bilgi Güvenliği’nizi tehdit eden, bilinen ve bilinmeyen tüm zararlılara karşı anında güvenlik sağlamaktadır.

Zemana AntiLogger, bilgisayarınızda kullandığınız herhangi bir antivirüs yada firewall yazılımı ile birlikte çalışabilir. Zemana AntiLogger, yaygın olarak kullanılan tüm antivirüs çözümleriyle uyumlu olarak kullanılabilmektedir ve sorunsuz çalışır.

Son olarak Zemana AntiLogger beta testlerine sizde katılabilir,yaşadığınız sıkıntıları firmaya bildirerek geliştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.


Ayrıntılı Bilgi için: http://www.zemana.com


En son guvenlikprogramlari tarafından 24.07.2008 11:47:34 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj24.07.2008, 12:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel programlar var gerçekten

SİTEN GÜZEL OLMUŞ

BENİMKİNEDE BEKLERİM

WWW.ULKUCUHAREKETLER.TR.GG
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu