Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj08.08.2008, 08:05 (UTC)    
Mesaj konusu: => Ç@rŞ! ' nın ProJeSi, ÖrNek oLdu !

[img]http://www.stargundem.com/thumbnail.php?file=1033_174990410.jpg&size=article_large[/img]

Ç@rşı' nın Projesi Örnek Oldu!

Antalya Manavgat'ta yaklaşık 10 bin hektarlık alanda etkili olan ve 2 milyondan fazla ağacı yok eden yangın bölgede derin yaralar açtı. Manavgat'ı taraftar grupları ağaçlandıracak.


2 kişinin hayatını kaybettiği yangında zarar görenlere yardım götüren resmî ve sivil kuruluşlar, ağaçlandırma çalışmaları yapmayı da hedefliyor. On binlerce üyesi bulunan ünlü takımların taraftar grupları da bu seferberlikte yer almak için sıraya girdi. Orman yangınları konusunda ilk somut adım Beşiktaşlı taraftarlardan geldi. Kendini feshetmeden önce, çevre sorunlarına yönelik pankartlarıyla sık sık gündeme gelen Çarşı grubu, Forza Beşiktaş adlı internet sitesinde orman yangınlarına karşı kampanya başlattı. Kampanya ile Manavgat'ta 'Beşiktaş Ormanı' kurulması hedefleniyor. Manavgat Kaymakamlığı ile ortak yürütülen projeye Beşiktaşlı taraftarlar desteklerini esirgemedi. Kısa sürede binlerce fidan bağışı yapıldı. Galatasaray'ın taraftar grubu Ultraslan da Manavgat'ta hayatın normale dönmesinin ardından kolları sıvayacak. Türkiye'deki tüm temsilciliklerini harekete geçirmek isteyen grup, maddi bağışın yanı sıra bölgede fidan dikimi de yapacak. Ultraslan'ın Manavgat temsilcisi Hüseyin Cebeci, taraftarlarla birlikte fidan dikim etkinliği düzenlemek istediklerini belirterek, diğer taraftar grupları ile işbirliğine hazır olduklarını vurguladı. Genç Fenerbahçeliler, şu ana kadar böyle bir girişimde bulunmadıklarını; fakat her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti. Diğer taraftar grupları ile birlikte seferberliğe katılabileceklerini ifade eden Fenerbahçeli taraftarlar, yangınların üzücü olduğunu dile getirdi. Trabzonspor Taraftarlar Derneği ise Manavgat'a fide gönderecek. Dernek Başkanı Özgür Özal, şunları söyledi: "Biz Trabzonlular olarak yeşilin önemini iyi biliyoruz. Taraftarlarımızın projemize ilgi göstereceğine inanıyoruz."


Manavgat'taki orman yangınları en çok şüphesiz Antalya'da yaşayanları üzdü. Antalyaspor'un taraftarları da kendi illerindeki yangınlara karşı mücadele edecek. Antalyasporlular Derneği Red Soldiers taraftar grubu, hatıra ormanı oluşturacak. Grubun liderlerinden Hakan Has, orman yangını nedeniyle adeta ciğerlerinin yandığını dile getirerek, "Bazı arkadaşlarımız olay yerine giderek yangına da müdahale etti. Bundan sonra da ağaçlandırma çalışmalarını hızlandıracağız." dedi. Manavgat Kaymakamı Fikret Dayıoğlu da taraftar gruplarından yardım talebi olması halinde hesap numaralarını iletebileceklerini söyledi.


Arrow Kaynak; www.stargundem.com
Arrow Resmi Taraftar Sitesi; www.forzabesiktas.com

______________
Arrow Güncelalan.Tr.Gg
Arrow Hazır HTML Kodları
Arrow Manchester United FC
Mesaj08.08.2008, 08:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşım için Saolun
______________

Sen Yorum Göndermiyorsan Demekki 1 Kişi Eksiğiz..

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=54704
Mesaj08.08.2008, 09:17 (UTC)    
Mesaj konusu: ss

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu