Yazar |
Mesaj |
-

cevreyeduyarlisite
Aktif Üye
|
30.08.2008, 07:45 (UTC) Mesaj konusu: örnek siteler örnekler bölümünde nezaman yayınlancak !bilgi! |
|
|
örnek siteler örnekler bölümünde nezaman yayınlancak acaba bi fikri olan varmı arkadaşlar ______________ www.cevreyeduyarlisite.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
30.08.2008, 07:52 (UTC) Mesaj konusu: Re: örnek siteler örnekler bölümünde nezaman yayınlancak !bi |
|
|
cevreyeduyarlisite yazmış: örnek siteler örnekler bölümünde nezaman yayınlancak acaba bi fikri olan varmı arkadaşlar |
|
↑
|
|
 |
-

cevreyeduyarlisite
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

gokseen
Uzman Üye
|
30.08.2008, 09:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Ornek seçilen siteler support( at )bedava-sitem.com'a sloganlarını gönderdikleri zaman yayaınlanır.
İyi eğlenceler.. |
|
↑
|
|
 |
-

cevreyeduyarlisite
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
30.08.2008, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cevreyeduyarlisite yazmış: şahsım adıma konuşuyorum  ben gönderdim |
|
↑
|
|
 |
-

cevreyeduyarlisite
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
30.08.2008, 09:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
demek ki herkes gönderince yayınlanacak bi kaç kişi daha göndermemiş..______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
 |
-

afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
30.08.2008, 10:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
peki seçilen siteler belli oldumu acaba ben bayadır forumda yoktumda  |
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
30.08.2008, 10:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: peki seçilen siteler belli oldumu acaba ben bayadır forumda yoktumda |
|
↑
|
|
 |
-

afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
30.08.2008, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: afilliyanlizlik yazmış: peki seçilen siteler belli oldumu acaba ben bayadır forumda yoktumda
teşekkür ederim ve hayırlı olsun sende kazananların arasındası ve bence haketmiştin ama birde www.3dwallpapers.tr.gg i görmek isterdim kazananların arasında  |
|
↑
|
|
 |
-

cunobag
Uzman Üye
|
31.08.2008, 00:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Zamanı geldiğinde örnek siteler yerini alacaktır arkadaşlar.
İyi eğlenceler. |
|
↑
|
|
 |
|