Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj19.09.2008, 14:08 (UTC)    
Mesaj konusu: Tüm Haklar saklıdır

2008 © Copyright by cunobag® Tüm Haklar saklıdır


ne demek
Mesaj19.09.2008, 14:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

o sitedeki hic bir şeye el uzatamassınız aksi taktirde siten silinir yada sana karşı dava acılır bu demek sana ait olmayan hic bir şeyi alma
______________
www.webaslanhakan.tr.gg
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?p=280034#280034

yarışmaya katılın
Mesaj19.09.2008, 15:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Tr.Gg. sitelerinin bir çoğunda bu yazıyı görmekteyiz ama sizce kaçı o kadar paralar verip o kadar ierçiğin telif haklarını satın almış olabilir?Bence 1000 de 1'i dir..

Yani sitelerden içerik alsanız bile size bedava-sitem.com kuralları içinde işlem yaparlar.Bu ne demek yani siteniz silinir,uyarı alırsınız veya forumdan banlanırsınız.

Ama tabi birde şu açıdan bakmamız lazım.Bu içerikleri o kadar zaman harcayıp yaptıktan sonra biri 2 saniyesini bile ayırmadan sağ tuş 'a tıklayıp kaynak butonuna basarak yada dieğr yöntemler ile içeriğinizi kopyalayabiliyor.Buda emek hırsızlığına giriyor.Sizdende çalınmasını istemiyorsanız başkalrının emeklerine saygı gösterip alıntı ve kopyalama yaptığınız sitelerin isimlerini içeriğin en altına Kaynak: www.siteadı.tr.gg veya başka şekilde belirtiniz.Yarın sizin ieçriğinizde çalınabilir...

Ama birde acemilerin sizden içerik çalmasını engelleyebilmeniz için bir yöntem var.Sağ tuş engelleme,metin seçme ve resim kopyalama engeli kodları var bunları sitenize ekleyip bir nebzede olsa da engelleyebilirsiniz.

İyi günler kolay gelsin...
______________
Of The Depth Of Technology
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu