arkadaslar ayni sorun hakkinda ben ve benim gibi cok arkadas sorun msj yazmis kod sil deniliyo ben sitemdeki kodlari sildim tekrar düzenlicem günün resmi sözü gibi kodlari kaldirdim sorun kalkti kodlardan birisi yönlendiriyo kodlarinizi bence tekrar düzenleyin ben öyle yaptim sorun kalkti ama sayfam bosaldi tekrar düzenlicem
KODU SIL DIYOLAR HANGI KOD BELLI DEIL O YUZDEN BEN O SAG TARAFTA SPOR GUNUN RESMI HAVA DURUMU SAAT DUYURU PANOSU vs.SAG DA OLANLARI SILDIM AMA SEN SÖYLE YAP BI KOD SIL BAK DUZELDI ISE DIGERLRINI SILME TEK TEK DENEYEREK SILEBILIRSIN SILDIGINI KOPYALA ONDA SORUN YOKSA TEKRAR EKLE BASKA KOD SIL ONDADA YOKSA TEKRAR EKLE
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.