Yazar |
Mesaj |
-

forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2008, 08:11 (UTC) Mesaj konusu: Beşiktaş Neden Yenildi??? |
|
|
Bence Beşiktaş Formasınyla Bile Kazanırdı Fakat Nedense 4 tane Yedi Bence Bu Oyuncuların Hangi Takımda Olduklarının Farkına Varmamaları Yüzünden Ya SİZCE???  ______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

futbolgezegeni
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2008, 10:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Adamları yanlış yerde oynatmaktan dolayı ve senın dedıgın gıbı ruhsuz oynamaları bir de 1-0 yeter mantıgı ıle sahaya cıktıgımız ıcın yenılgı kacınılmaz oldu ______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2008, 10:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
futbolgezegeni yazmış: Adamları yanlış yerde oynatmaktan dolayı ve senın dedıgın gıbı ruhsuz oynamaları bir de 1-0 yeter mantıgı ıle sahaya cıktıgımız ıcın yenılgı kacınılmaz oldu evet haluk kazım kanat ı aratmıyorsun  ______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

futbolgezegeni
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2008, 10:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forza-kartal yazmış: futbolgezegeni yazmış: Adamları yanlış yerde oynatmaktan dolayı ve senın dedıgın gıbı ruhsuz oynamaları bir de 1-0 yeter mantıgı ıle sahaya cıktıgımız ıcın yenılgı kacınılmaz oldu evet haluk kazım kanat ı aratmıyorsun |
|
↑
|
|
 |
-

forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2008, 10:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
futbolgezegeni yazmış: forza-kartal yazmış: futbolgezegeni yazmış: Adamları yanlış yerde oynatmaktan dolayı ve senın dedıgın gıbı ruhsuz oynamaları bir de 1-0 yeter mantıgı ıle sahaya cıktıgımız ıcın yenılgı kacınılmaz oldu evet haluk kazım kanat ı aratmıyorsun bu arada kazım abi için başsağlığı mesajı vermemiz lazımdı fakat ben tr.gg de kendim bile vermedim gerçekten büyük ayıp yaptık SENİ UNUTMAYACAĞIZ BRŞİKTAŞIN KANADI,KANSERİ YENEN ADAM --KAZIM KANAT-- ______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

reklaminburda
Uzman Üye
|
04.10.2008, 10:39 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
takım ruhu yoktu  ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
 |
-

futbolgezegeni
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2008, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forza-kartal yazmış: futbolgezegeni yazmış: forza-kartal yazmış: futbolgezegeni yazmış: Adamları yanlış yerde oynatmaktan dolayı ve senın dedıgın gıbı ruhsuz oynamaları bir de 1-0 yeter mantıgı ıle sahaya cıktıgımız ıcın yenılgı kacınılmaz oldu evet haluk kazım kanat ı aratmıyorsun bu arada kazım abi için başsağlığı mesajı vermemiz lazımdı fakat ben tr.gg de kendim bile vermedim gerçekten büyük ayıp yaptık SENİ UNUTMAYACAĞIZ BRŞİKTAŞIN KANADI,KANSERİ YENEN ADAM --KAZIM KANAT--
Serbest Bölgede onun için konu açıldı ama onun ölümün nedeninde bizi asıl üzen kansere değil zatüreeye yenılmıs olmasıydı. ______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2008, 10:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

trgg-kod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.10.2008, 10:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Malesef kazım kanatı kaybettik |
|
↑
|
|
 |
-

trgg-kod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.10.2008, 14:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence kesin kaleci yüzünden.Hakan Arıkan kaleyi iyi koruyamadı, besiktas'ın yeni bir kaleci transfer etmesi gerekiyor. Ama ondan önce transfer etmesi gereken yeni bir teknik direktör, Ertuğrul Sağlam sezona iyi başladı ama gerisini getiremedi... devamı sizin  |
|
↑
|
|
 |
-

h-a-k-a-nn
Acemi Üye
|
08.10.2008, 14:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|